arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Xperia Z – smartphone til ekstremsport?


Du kender problemerne – Et styrt i parken og telefonen i brystlommen har set bedre dage. Et opkald fra en homie i backcountriet resulterer i tabt telefon i sneen. Eller bare simpelt, kulden fryser batteriet og gør din kommunikation med omverdenen ukampdygtig. Smartphones og vintersport har aldrig gået hånd i hånd. Riders.dk drager lørdag morgen mod de franske alper, nærmere betegnet Tignes, for at nyde påskesneen. Med os har vi en gadget som eftersigende skulle...

af Redaktionen

10 år siden


Du kender problemerne – Et styrt i parken og telefonen i brystlommen har set bedre dage. Et opkald fra en homie i backcountriet resulterer i tabt telefon i sneen. Eller bare simpelt, kulden fryser batteriet og gør din kommunikation med omverdenen ukampdygtig. Smartphones og vintersport har aldrig gået hånd i hånd.

Riders.dk drager lørdag morgen mod de franske alper, nærmere betegnet Tignes, for at nyde påskesneen. Med os har vi en gadget som eftersigende skulle være løsningen på ovenstående problemer, nemlig Sonys nyeste skud på smartphone-stammen, Xperia Z. Er dette den perfekte smartphone til ekstremsport? Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, så det må sandelig komme an på en prøve!

Tasken er pakket, sneen høvler ned i alperne og vi glæder os til at få ski under fødderne og teste om Xperia Z kan klare stød, sne og kulde. Vi garanterer i hvert fald at den kommer på prøve!

 

Stay tuned…

 

Første test af Xperia Z videokvalitet:

[vimeo]https://vimeo.com/62379362[/vimeo]

Foto / Alexander Vissing i Montafons backcountry / fotograf: Andreas Rehn.