arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Vind billetter til Steps: The Ride Greener Film


Nu kan du vinde to billetter til filmen Steps: The Ride Greener Film på Danish Adventure Film Festival. Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar nederst i artiklen, hvor der står “jeg vil med i biffen”, så er du med i konkurrencen. Der er dømt freeride for alle pengene – eller det vil sige, at der faktisk er sparet godt og grundigt på budgettet! Filmen har nemlig et mål om at holde...

Nu kan du vinde to billetter til filmen Steps: The Ride Greener Film på Danish Adventure Film Festival. Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar nederst i artiklen, hvor der står “jeg vil med i biffen”, så er du med i konkurrencen.

Der er dømt freeride for alle pengene – eller det vil sige, at der faktisk er sparet godt og grundigt på budgettet! Filmen har nemlig et mål om at holde et minimum af CO2-forbrug og lave verdens første miljøvenlige skifilm. Lifte, hoteller, snekanoner, heliskiing og afterski har gjort, at skisport ikke længere er naturlig – og langt fra bæredygtig.

Folkene bag ønsker at gøre skiløb grønnere og gøre op med badelandsmentaliteten, der har forvandlet snefyldte områder til sneens svar på Lalandia. F.eks. tyr man til alternative måder at filme ved brug af en paraglider. Filmens tankevækkende budskaber efterlader seerne med spørgsmålstegn ved deres egen tilgang til alt fra den årlige skitur til måden, vi lever på i hverdagen.

Konkurrencen slutter fredag kl 12:00