Vacay Tape runder vinteren af i Kaunertal

Jakob Ebskamp afslutter sæsonen med det sidste Vacay Tape i serien – denne gang fra Kaunertal Gletsjeren, og med sin vanelig drømmefyldte midt 00’stil.

Da vinterens danske skifilm Natural Ice ramte lærredet tilbage i December, var det med en stemning og stil der første os tilbage til midt 00’ernes skifilm på absolut bedste vis. En af bagmændene bag successen – Jakob Ebskamp – fortsatte denne stil i en ny serie af edits kaldet Vacay Tape. I marts kunne vi præsentere jer for det første, april bød på nummer to, og nu kan vi så præsenterer det sidste tape i serien.

 

Jakob Ebskamp repræsenterer Nautic, Line Skis og USS2/GAFH

Kæmpe 3’er Japan i Kaunertal Snowpark

 

Den perfekte afslutningsramme

I Vacay Tape #3 finder vi Simon Storgaard og Jakob Ebskamp som tilbragte det meste af maj måned Kaunertal Gletsjeren i Østrig, et sted vi på Riders.dk også tidligere har skrevet begejstret om. Her fik de besøg af Andreas Secher, og de afsluttede dermed sæsonen på god manér. Kaunertal er et af de absolutte fedeste steder hvis man elsker gode spring-vibes og massere af hurtige rail-laps. Parken er super sjov, og det er i den grad værd at besøge stedet, når sæsonen lakker mod enden.

 

Kaunertal er et rent freestylemekka i maj måned.

Andreas Secher nyder godt at parkens store kicker.

Jakob garanterer at der vil komme mere content fremover.

 

Epoken er ikke slut endnu

Kaunertal runder dermed denne sæsons Vacay Tapes af, men Jakob garanterer at man kan forvente mere content fra hans side af næste sæson. Om det bliver flere tapes eller et større projekt er ikke sikkert endnu, men ellers kan man følge med på hans Instagram (@jakobebskamp), som altid er igang. Slutteligt sender Jakob

 

Nyd her Vacay Tape #3 AUSTRIA:

 

 

Se det første Vacay Tape fra Canada her.
Se det andet Vacay Tape fra Skandinavien her.

Tilbage til blog