arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Vacay Tape – ny dansk serie af skiedits


En af bagmændene bag årets danske skifilm Natural Ice er atter på banen med en ny serie af edits. Klassisk, funktionelt og hårrejsende lækkert. Da vinterens danske skifilm Natural Ice ramte lærredet tilbage i December, var det med en stemning og stil der første os tilbage til midt 00’ernes skifilm på absolut bedstevis. En af bagmændene bag successen – Jakob Ebskamp – fortsætter nu denne stil i en ny serie af edits – Vacay Tape....

af Alexander Vissing

3 år siden


En af bagmændene bag årets danske skifilm Natural Ice er atter på banen med en ny serie af edits. Klassisk, funktionelt og hårrejsende lækkert.

Da vinterens danske skifilm Natural Ice ramte lærredet tilbage i December, var det med en stemning og stil der første os tilbage til midt 00’ernes skifilm på absolut bedstevis. En af bagmændene bag successen – Jakob Ebskamp – fortsætter nu denne stil i en ny serie af edits – Vacay Tape. Og som navnet antyder, er konceptet simpelt ifølge Jakob:

”Hver “Vacay Tape” er fra en ny rejse, med nye ski-områder og nye homies der shredder”

 

 

Det første tape foregår i canadiske Calgary og Whistler, og udover deltagelse fra de udenlandske venner Brendan Thorne, Jessy Desjardins samt Philippe Clairoux, er der også blevet plads til endnu et dansk islæt, nemlig Isabella Tvede-Jensen. Jakob pointerer dog, at selvom dette tape skildrer den stil han ønsker at ramme, skal man ikke lade sig snyde af editets længde:

”Det første “Vacay Tape” er ikke så stort og fuldendt som jeg kunne have tænkt mig, da jeg først købte kameraet under turen i Canada, hvilket gjorde antallet af filmdage meget begrænset. Man kan derfor se det første edit som en pilot, og en forsmag for hvad der vil følge

 

 

Planen for resten af sæsonen er at der vil komme et Vacay Tape fra Sverige og Norge, samt et fra Østrig senere i foråret.

Hos Riders.dk er det dejligt at se opblomstring i danske edits igen efter en tid præget af korte Social Media klip. Vi glæder os allerede til de næste Vacay Tapes – nyd her det første!