arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Tux, Tux, Hintertux!?!


  Tux Tux, Hintertux, schifahren kann man da immer! Ja, det er nemlig lige hvad man kan i østrigske Hintertux hvor gletsjeren har åben alle årets 365 dage. Riders.dk er taget turen herned for at checke sommerskiløbet ud, og det umiddelbare indtryk er positivt.   Alexander Tyron tester downrailet… En heldig start fik vores 5 mand store gruppe dog ikke. Med en sammenbrudt bil på første dagen, en mand med forbrændt hånd, en ude med...

af Redaktionen

10 år siden


 

Tux Tux, Hintertux, schifahren kann man da immer! Ja, det er nemlig lige hvad man kan i østrigske Hintertux hvor gletsjeren har åben alle årets 365 dage. Riders.dk er taget turen herned for at checke sommerskiløbet ud, og det umiddelbare indtryk er positivt.

 

Alexander Tyron tester downrailet…

En heldig start fik vores 5 mand store gruppe dog ikke. Med en sammenbrudt bil på første dagen, en mand med forbrændt hånd, en ude med knæskade samt silende regn og torden i ny og næh skulle man tro at det hele gik op i hat og briller. Dette er ikke tilfældet, og faktum er at Hintertux’s skiløb holder maks. 22 kilometer pister i 3200 meters højde om sommeren må siges at være en del, og parken står flot shapet med 2 kickerlinjer samt en samling rails og rør.

 

Hintertux’s sommerpark byder på lækre kickerlinker…

Kickers’ne er noget af det bedste man kan finde om sommeren i alperne. Gode mellemstørrelse hop som passer til de flestes niveau, og vigtigst af alt, der er ikke fart problemer pga. parkens design. Dette er ellers noget mange andre sommerparker døjer meget med.

 

Martin Schøber er ligeglad – han har hovedet ned ad…

Boligmæssigt har vi indlogeret os i Mayrhofen under Gasthof Zillertals tag, hvilket på trods af en lille køretur til gletsjeren er tæt på mange eftermiddagsaktiviteter. Dette er et must når da parken allerede lukker 13.30, og man kan alt fra at skate, hoppe på trampoliner til at bade i søer eller svimmingpools i området omkring Mayerhofen.

 

Efter en hård dag på gletsjeren er det dejligt at blive kølet ned…

Det var alt indtil nu. Hold øje med Riders.dk i de kommende dage for endnu en update fra det pt. meget regnfulde Østrig. Her til sidst kan I nyde et par ekstra skud fra de første par dage hernede!

 

Stay tuned!

 

Et af de lidt mere atypiske obstacles i parken…

Christian-Emil Thorup smider 360 reversed safety på den store kicker…

God stemning i chillzonen…

Tyron ryger en tur i sneen… (Bemærk det flotte hår)

Men havde dog stadig overskud til at smide lincoln loop…

Solen har dog stadig haft tid til at kigge frem…