Trine DJ udgiver sæsonedit

Den mange gange danmarksmester i freestyleski, Trine Dalberg Jørgensen, blev inspireret af vores Trailer Time artikel fra i mandags, og sørger for at vi bliver kølet ned i sommervarmen i smukt selskab. Hun har nemlig netop udgivet hendes sæsonedit fra i vinters hvor hun havde base i franske Val Thorens.

Trine er netop vendt tilbage fra en knæskade, og selvom hun i sit edit viser lækkert skiløb i både parken og Val Thorens’ backcountry, har sæsonen ikke været som de forrige:

 

”Jeg brugte min vinter på at fokusere på min mentale og fysiske tilstand efter min knæskade. Jeg nåede ikke at komme tilbage på mit gamle niveau, men har lært utrolig meget om mine egne grænser”

 

Trine leger med tanken om at rejse vest på næste vinter og leve den amerikanske drøm. Vi ønsker hende al god vind – nyd her hendes sæsonedit!

 

 

Billede: dré d’dans production

Tilbage til blog