arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Tilmelding til DM i ski og snowboard 2015 er åben


Nu inviteres til en stor samlet fest for hele den danske freestyle-scene. For første gang siden 2008 vil der blive afholdt et samlet DM for ski og snowboard i disciplinerne Slopestyle, Big Air og Ski og Boarder cross. Og der er selvfølgelig ingen tvivl om, at begivenhederne vil finde sted i det nye danske ski-imperium Ringkollen, hvor de to gæve danskere Carsten Wiegand-Hansen og Christoffer Hove byder velkommen i de norske fjelde. Alle friske freestylere...

af Sofie Kyed

8 år siden


Nu inviteres til en stor samlet fest for hele den danske freestyle-scene. For første gang siden 2008 vil der blive afholdt et samlet DM for ski og snowboard i disciplinerne Slopestyle, Big Air og Ski og Boarder cross.

Og der er selvfølgelig ingen tvivl om, at begivenhederne vil finde sted i det nye danske ski-imperium Ringkollen, hvor de to gæve danskere Carsten Wiegand-Hansen og Christoffer Hove byder velkommen i de norske fjelde.

Alle friske freestylere vil sammen drage mod vores norske naboer i uge 10.

Og som en særlig fejring af de piger, der tør komme ud over rampen, vil der i år blive afholdt en Kari Traa – only girls session. Den konkurrence vil blive afholdt på ankomstdagen om søndagen.

Du kan læse alt om tilmeldingen her

Thomas-Trads-slopestyle

Foto: Jesper Grønnemark