arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

SWISS tilgodeser danskere


  De fleste skiløbere og snowboardene kan nok nikke genkende til, at det de seneste år er blevet dyrere, hvis ikke en pine. at få sit grej med i flyet på skituren. Et flyselskab går nu til modangreb for at tilgodese skiløbere og snowboardere.   Man har efterhånden prøvet det. Efter at have fundet en billig flybillet til en af alpernes tætte lufthavne, står man over for en slem overraskelse i lufthavnen. Det koster flere...

af Alexander Vissing

8 år siden


 

De fleste skiløbere og snowboardene kan nok nikke genkende til, at det de seneste år er blevet dyrere, hvis ikke en pine. at få sit grej med i flyet på skituren. Et flyselskab går nu til modangreb for at tilgodese skiløbere og snowboardere.

 

Man har efterhånden prøvet det. Efter at have fundet en billig flybillet til en af alpernes tætte lufthavne, står man over for en slem overraskelse i lufthavnen. Det koster flere hundrede kroner at få sit grej med per vej, og pludselig var billetten ikke så billig igen.

 

Gratis ski- og snowboardudstyr med SWISS

Denne tendens tegner sig efterhånden for de fleste flyselskaber, men dog går et selskab imod. SWISS holder nemlig fast i at det skal altid skal være gratis at have sit grej med når kursen sættes fra København mod alperne.

Dette kombineret med flere daglige afgange mellem København og Zürich samt fem ugentlige afgange mellem København og Geneve, gør SWISS til en ideel rejsepartner igennem vinteren.

 

09.12 VissinglavinehegnDet her er bare lidt sjovere på egne ski // Foto: Andreas Rehn

 

Billige biletter til alpernes hotspots

Og de to destinationer, Geneve og Zürich, er et godt udgangspunkt for ens videre færden i alperne. Fra Zürich har man med tog nem adgang til skiområderne i både Schweiz men også det vestlige østrige. For eksempel kan områder som St. Anton Am Arlberg og Montafon nås på blot få timer i tog efter ankomst i Zürich lufthavn.

Og prisen er bestemt også konkurrencedygtigt. En retur billet fra København til Zürich inklusiv håndbagage, 1 stk. indchecket bagage og skibag starter fra blot 1.300 kroner.

 

DSC_4007Pudder som denne i Chamonix, kan nås på 45 minutter fra Geneve // Foto: Troels Iversen

 

Og mellem København og Geneve bydes der også på en nyhed blandt de fem ugentlige afgange. Her kan man nemlig vælge at rejse med eller uden indchecket bagage. Vælger man kun at rejse kun med håndbagage starter priserne på 710 kroner for en returbillet, og blot 1.120 kroner hvis man vil have indchecket bagage og skibag med.

Geneve er ligesom Zürich et hotspot når man skal videre ind i alperne. Det legendariske Chamonix ligger blot 45 minutter fra lufthavnen, og ellers kan klassiske områder som Val Thorens, Tignes, og Les Arc nås på ganske få timer i bus.

 

Du kun læse mere om SWISS og booke biletter på: www.swiss.com/dk

 

 

SWISS_rgb