Storfavoritter vinder DM i Slopestyle

Der var ikke mange overraskelser i dagens resultater i Slopestyle, hvor storfavoritterne tog guldet. Men mange nye talenter markerede sig, hvilket er gode tegn for sportens fremtid.

 

Tekst og billeder: Nicolaj Búk

 

For anden dag i træk blev der udvist højt niveau til DM i freestyle ski og snowboard 2016, da den tredje og sidste disciplin blev afviklet i høj solskin lørdag eftermiddag.

Slopestyle bliver betragtet som den fornemmeste disciplin inden for freestyle ski og snowboard, og det kræver stor teknik, alsidighed og overblik at mestre denne disciplin. De danske riders viste dog at beherske alle disse egenskaber under dagens konkurrence.

 

IMG_7276

 

Unge talenter melder sig ind i kampen
Det lå allerede i kortene i de indledende runder, at konkurrencen ville blive enorm tæt blandt herrerne på ski. Særligt to unge nye deltagere gjorde sig særligt bemærkede ved begge at placere sig i top tre, nemlig 19-årige Jacob Ahlers og 21-årige Marius Annmark, som bor i Oslo.

Men i sidste ende var det stortalentet Thomas Trads, der endnu engang viste, at han lige nu er et niveau højere end alle andre på den danske freestyle scene. Han kvalificerede sig som den bedste til finalerunden og vandt med stor afstand ned til nummer to, Marius Annmark.

 

IMG_7201

IMG_7446

 

Grønlandsmesteren blev Danmarksmester

Vinderen på snowboard blev heller ikke overraskende det 18-årige stortalent og sidste års vinder af Big Air, Jonas Strømsted, som i går blev nummer to i Big Air. Jonas Strømsted har dermed vundet to guldmedaljer og én sølvmedalje ved dette års DM i freestyle ski og snowboard. Nummer to blev landsfællen Mathias Mark og tredjepladsen gik til den rutinerede Mikkel Jørgensen.

 

IMG_7242

IMG_7450

 

RESULTATER DM 2016 SLOPESTYLE

 

Herrer ski:

 1. Thomas Trads
 2. Marius Anmark
 3. Jakob Ahlers

Damer ski:

 1. Isabella Tvede-Jensen
 2. Sophia Fuglsang

 

IMG_7453

 

Snowboard herrer:

 1. Jonas Strømsted
 2. Mathias Mark
 3. Mikkel Jørgensen

Snowboard Damer:

 1. Bella Nielsen
 2. Maria Mørk

IMG_7464

Ski Junior:

 1. Meino Pedersen
 2. Julius Sørensen
 3. Oliver Sørensen

IMG_7462

Snowboard Junior:

 1. Osmo Mikkola
 2. Henrik Møller
 3. Liam Andersen

IMG_7459

Tilbage til blog