arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Store præmier i vente til freeride DM


Om kun få uger vil Tignes igen være samlingsstedet for en fantastisk sæsonafslutning, når der blandt andet bliver afholdt Helly Hansens Freeride DM, nu er der endnu en grund til at tage med. Hvis du stik imod al fornuft er i tvivl om, hvorvidt du skal slå et sving forbi Tignes i påsken, har vi her et afgørende argument. ”For at gøre tingene endnu sjovere, så udlover De Brede Planker igen i år et gavekort...

Om kun få uger vil Tignes igen være samlingsstedet for en fantastisk sæsonafslutning, når der blandt andet bliver afholdt Helly Hansens Freeride DM, nu er der endnu en grund til at tage med.

Hvis du stik imod al fornuft er i tvivl om, hvorvidt du skal slå et sving forbi Tignes i påsken, har vi her et afgørende argument. ”For at gøre tingene endnu sjovere, så udlover De Brede Planker igen i år et gavekort på kr. 5.000,” fortæller arrangør af Helly Hansen Freeride DM Tobias Hansen i en pressemeddelelse. Gavekortet vil være et tilskud til en rejse med Christoffer Backmanns nye store satsning: De Brede Planker, hvor man kan opleve catskiing i Makedonien. Indholdet af turen er klart: ”Dyb makedonsk pulversne forfulgt af en maskine på lavefødder, der kun forsøger at nå ned ad bjerget før dig og dine venner, for at være klar til at køre dig retur mod de uberørte tinder,” fortæller Tobias Hansen.

Arrangørerne vil endnu ikke røbe, hvordan du vinder det eftertragtede gavekort, det eneste, der er sikkert, er, at du skal opholde dig under den strålende sol i Tignes i påsken. Så vil du høre nærmere. Husk, at Couloir Bar på torvet i år er samlingsstedet for Helly Hansen Freeride DM, og her alle arrangementer vil blive afholdt.

Se programmet på www.freeridedm.dk.

Hvis du endnu ikke er overbevist, kan vi bekræfte, at sneen er faldet over Tignes de sidste par uger.

Her kan du læse om mande og ideen bag De Brede Planker