arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Skimiljøet hyldet af Gammel Dansk


I torsdags kårede de to dommere Lars Ulrich og Preben Elkjær sammen med Gammel Dansk, vinderen af den exceptionelle ́Aldrig som andre ́-pris og 100.000 kroner. Og blandt de syv nominerede var hele to fra det danske skimiljø.   I syv måneder har Gammel Dansk hyldet dem, der ligesom den selv, skiller sig ud og aldrig er som andre. Hver måned har dommerpanelet, med Lars Ulrich og Preben Elkjær i spidsen, nomineret en person eller...

af Redaktionen

8 år siden


I torsdags kårede de to dommere Lars Ulrich og Preben Elkjær sammen med Gammel Dansk, vinderen af den exceptionelle ́Aldrig som andre ́-pris og 100.000 kroner. Og blandt de syv nominerede var hele to fra det danske skimiljø.

 

I syv måneder har Gammel Dansk hyldet dem, der ligesom den selv, skiller sig ud og aldrig er som andre. Hver måned har dommerpanelet, med Lars Ulrich og Preben Elkjær i spidsen, nomineret en person eller gruppe, som skiller sig ud fra mængden. De nominerede er passionerede personer, som går deres egne veje, mod strømmen og skiller sig ud fra den almene dansker.

Og blandt de blot syv nominerede til Aldrig som andre-prisen, var det danske skimiljø godt repræsenteret. Riders.dk’s egen og primus motor bag Underground Jib Arena i København, Alexander Vissing, var nomineret som passioneret jibber. Han fik selskab af Petter Brandberg, der med sit skiværksted på Amager, var nomineret som passioneret skibygger.

 

GD-0012

Kø til den røde løber – lirkassemanden sørger for underholdning…

 

Prisen blev overrakt i forbindelse med Gammel Dansk 50 års jubilæum – en festlig aften på Toldboden i København med underholdning af alt hvad hjertet begærer.

Klokken lidt over 22 indtog Preben Elkjær og Lars Ulrich scenen for at overække prisen. De syv finalister blev kaldt op og spændingen var intens. Sejren gik dog ikke til skimiljøet en denne omgang, men til Peter ”Raket” Madsen som passioneret raket- og ubådsbygger.

 

GDASAP-0025

Intens spænding inden vinderen afsløres…

GDASAP-0029

Peter “Raket” Madsen vinder Gammel Dansk Aldrig som andre-prisen 2014…

 

Peter var bestemt en værdig vinder der allerede vidste var den store præmiesum skulle bruges til: en raketaffyringsrampe så drømmen om en tur i rummet i hjemmebygget raket kan realiseres.

Selvom det ikke blev til en vinder i skimiljøet er der ingen tvivl om, at folk med hang til sne under et eller to brædder i Danmark, har fået et kvalitetsstempel af de højere herrer. Alexander udtaler:

 

”Det har været utroligt fedt at mødes med de andre nominerede, der trods for vores så forskellige unikke passioner, alligevel har så meget tilfælles. Og selv om det ikke blev til en sejr, har vi bestemt fået kvalitetsstemplet jibkulturen i Danmark!”

 

Til sidst kan I gense Aldrig som andre videoerne med Alexander og Petter samt et par ekstra billeder fra aften.

 

 

GD-0095

Toldboden var fuldt pakket…

GD-0053

Gammel Dansk fik ligeledes bevist, at den gør det ganske udemærket i cocktails…

GD-0117

Sune – passioneret multikunster – beundrer det flotte trofæ som hver af de nominerede fik til minde…

GD-0063

Underholdningen bød blandt andet også på ildslugere…

GD-0128

Christian-Emil og Lisa holder jibfanen højt – sikke en fest

 

ALLE BILLEDER OG VIDEO TILHØRER GAMMEL DANSK