arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Salomon Freeski TV er tilbage


  Så er Salomon tilbage med femte sæson af deres freeski tv. Det er lækkerier for jer snehungrende riders bag skærmene.   [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DeoHvljcPu0[/youtube]   [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j8xJk21vXPo[/youtube]

af Redaktionen

10 år siden


Ski film er midlet mod unægtelig sneliderhed i efterårets måneder, og så er det jo godt at der efterhånden udkommer så mange hvert år at man aldrig bliver træt. Riders har kigget på en af sværvægterne i blandt produktionselskaberne.

 

The Grand Bizarre er dette års udgivelse fra amerikanske Poor Boyz Productions der før har vundet mange priser, bl.a. for deres ”War” i 2005 og ”Everyday is a Saturday” i 2009. I år har der også været tårnhøje forventer, og The Grand Bizarre vandt for nylig titlen ”Best Film” ved IF3.

 

 

 

Allerede fra start af bliver der lagt en god portion brænde i ovnen hvor Bobby Brown beviser at han kan andet end at køre Big Air med imponerende backcountry freestyle. Som rygterne har svirret satte Bobby denne vinter standarden for flips, og det skal vi selvfølgelig heller ikke snydes for at se.

 

Dane Tudor efterfølger Bobby med en super part kombineret af urban og massere af backcountry. Det er generelt tydeligt at Poor Boyz i år har skåret meget ned på freeride / big mountain delen, men i stedet tilføjet backcountry freestyle hvilket bestemt ikke gør det kedeligt.

 

Urban er der også blevet plads til en del af. Leigh Powis har en genemført lækker part hvor han udviser kreativitet man ikke troede var muligt alt i mens LJ Sterino tager sig af et af de mest tekniske rails til dato set på film.

 

 

 

Half pipe legenden Simon Dumont har også fået en plads i filmen med hans speciellavet Red Bull half pipe. Utrolig flot part, men den giver desværre ikke en særlig stor wow effekt da Poor Boyz allerede for mange måneder siden lagde klip op med det på youtube. Sammy Carlson har fået æren af at slutte filmen af, og det må man sige at han gør med manér. Gennemført lækre tricks og helt imponerede backcountry freestyle der bl.a. indeholder en switch double.

 

Jeg kunne blive ved og ved med at fremhæve dele af filmen, men det er nok bedst at lade være. Filmen er klassisk Poor Boyz stil: lækker redigering, filmisk flot, velfungerende soundtrack og sprøde tricks. Hvad mere kan man ønske sig?

 

The Grand Bizarre er bestemt en af denne vinters absolut bedste film og nærmest en nødvendig at se!

 

 

 

Filmen kan købes i itunes i HD for blot 79 danske kroner.

 

Traileren kan ses her:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7a9mzmFEAz4[/youtube]