arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Riders.dk anbefaler: skipodcast


Savner du sne, sol og alperne?  Riders.dk anbefaler tre forskellige skipodcast, som giver inspiration til skiferien, et pusterum fra hverdagen og selvfølgelig et smil på læben.  Ugen eller ugerne på ski er de uger, som alle skientusiaster ser frem til. Skiene forberedes, destinations pister udforskes, og vejrudsigten undersøges nøje. Hvordan kommer man i den rigtige stemning? Hvordan bliver man opdateret i sæsons gear, inspirereret til nye destinationer, det gør man ved lytte til følgende tre podcast. ...

af Karen Grønning Mikkelsen

4 år siden


Savner du sne, sol og alperne?  Riders.dk anbefaler tre forskellige skipodcast, som giver inspiration til skiferien, et pusterum fra hverdagen og selvfølgelig et smil på læben. 

Ugen eller ugerne på ski er de uger, som alle skientusiaster ser frem til. Skiene forberedes, destinations pister udforskes, og vejrudsigten undersøges nøje. Hvordan kommer man i den rigtige stemning? Hvordan bliver man opdateret i sæsons gear, inspirereret til nye destinationer, det gør man ved lytte til følgende tre podcast. 

Podcasten som rammer bredt

Anders Bjerrum Guldberg og Christian Ingels har i et samarbejde med Vallåsen Ski Resort produceret podcasten ’SKIpodcast’. En podcast som favner bredt, idet podcastens  episoder blandt andet handler om, hvorfor du skal rejse med Hareskov skiklub, offpiste i Tignes, historien om DM i Freestyle Ski & Snowboard, og slopestyle med Rasmus DJ. Riders.dk vil specielt fremhæve podcasten med legenden Thomas Uhrskov. I de to afsnit om Uhrskov kommer du bagom om fænomenet Thomas Uhrskov, hvordan processen med hans tv-programmer ikke vækkede begejstring i starten, og sjove anekdoter fra Uhrskov.

SKIpodcast skal du lytte til, fordi du får inspiration til din næste skiferie, off-pist, og ’SKIpodcast’ er privilegeret, at personer fra skimiljøet deltager i næsten hvert afsnit, og de bidrager med viden og erfaringer, som giver afsnittene en tyngde i indholdet.

Drengerøvspodcasten som har noget på hjertet om sæsonlivet

Snekanonen’ er en podcast af Nicolai og Theodor, to jyske fyre på henholdsvis 21 og 20 år, som er på deres anden sæson i Tignes, Frankrig. I podcasten fortæller de blandt andet om deres oplevelser med sæsonlivet som,’HP,’ hotelpersonale, og drengenes eget indtryk af Val-d’Isère og Tignes området.

Podcasten skal du høre, hvis du har en sæsondrøm i maven, nysgerrig på sæsonmiljøet, eller hvis du savner miljøet. Podcasten foregår som en ping pong mellem drengene og deres gæster i afsnittene. Riders.dk vil fremhæve episoderne ’Morten Manager’ , ’Fint besøg’, ’Turist eller Terrorist’ og ’Skiferie’. Dette er ikke podcast med objektive meninger om skimiljøet, men en podcast som giver dig et smil på læben, og et indblik i at en sæson som guide og hotelpersonale handler om andet end bare skiløb og afterski 

Den sjove norske podcast

Indrømmet Norge sidder solidt på tronen, når det gælder ski. Derfor skal podcasten ’SKI(t)’ nævnes. En podcast som ifølge podcasterne selv handler om ski, skimiljøet og gode folk. Det fremgår ikke, hvem som står bag selve podcasten, kun hvem som deltager som gæst i hvert afsnit. Riders.dk vil anbefale afsnittet ’Thomas Trads’. Her deltager danske Thomas Trads, som har tillært sig flydende norsk og bor i Norge.  Afsnittet handler om, hvordan det er at være dansk i Norge, oplevelsen med at blive integreret i Norge, og Trads oplevelser med deltage i skikonkurrencer. Podcasten er til dig, som ikke lader dig skræmme af det norske, og gerne vil suge lidt at det norske skimiljø til sig.