Postkort fra efterårscamp i Hintertux med Din Camp

 

Efterårets Din Camp blev skudt i gang i lørdags, hvor en masse forventningsfulde deltagere ankom til Hintertux. Den næste uge står den på freestyle ski og snowboarding, men du kan allerede nu få et overblik over de første par dage, som har stået på lækre conditions og intensiv træning.

 

Tekst: Maya Casier,  Fotocred: Emil Brandt

 

Lørdag ankom 60 forventningsfulde campdeltagere til Hintertux i Østrig for at bruge efterårsferien med sne under fødderne i selskab med Din Camp. Ugen er fyldt med sjove aktiviteter, hvor undervisning i freestyle på ski og snowboard er omdrejningspunktet.

 

De første dage i Betterpark

Den første dag på bjerget var præget af skiftende vejr og trætte ben efter busturen, men det holdte ikke de sne-hungrende deltagere tilbage. Betterpark i Hintertux byder nemlig på den skarpeste park fyldt med velshapede hop og mange forskellige rails og bokse til alle niveauer. Dette var med til at gøre dagen sjov og intensiv.

163A7231

Om aftenen hyggede alle til fælles trampolin session, sjove spil i fællesarealet og en ordentligt omgang god mad. Efterfølgende fik Din Camp besøg af skientusiasterne fra BGI-akademiet. Her havde Din Camps team sørget for en spændende aften fyldt med ski og snowboard indslag. Alt fra sikkerhed i parken, stiltips til sjove videoer fra tidligere Din Camps.

163A7437

Mandag morgen vågnede vi, til det smukkeste syn vi kunne ønske os. Blå himmel og et friskt lag ny sne på toppen af gletsjeren. Det så ud til at blive en god dag, hvor motivationen var på sit højeste.

 

Højt niveau både ift. deltagere og hotelstandard 

Coach Thomas Trads, som underviser ekspert holdet, mener at niveauet aldrig har været højere end på denne camp. Men det er ikke kun niveauet i parken der imponerer. Mikkel Hjorth (skier): ”Jeg er super stoked over The Gasthof. Det er et super hyggeligt hotel som byder op til det sociale. Det har et kæmpe fællesareal, hvor man kan spille et spil pool eller dart, hænge ud eller se en skifilm.”

Vi rundede dagen af med video træning, hvor campdeltagerne fik et indblik i den mere teoretiske del af ski og snowboard. Her giver Din Camps coaches tips, tricks og gode råd til hvordan de forbedrer sig i snowparken.

Skærmbillede 2015-10-13 kl. 11.06.28

 

Tid til et hvil

Tirsdag er ugens hviledage, hvor der er rig mulighed for at pleje ømme muskler, tage i svømmehallen, stå på skateboard, hoppe på trampolin, hygge eller tage turen op til gletsjeren og tage den med ro oppe i snowparken.

Skærmbillede 2015-10-13 kl. 11.04.27

Stay tuned til videoblogs og flere billeder fra Din Camp lige her.

Tilbage til blog