arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Postkort fra Din Camp


En lille hilsen fra Din Camp hvor humøret er højt og vejret er strålende. Din Camp har budt på nogle heftige dage spækket med aktiviteter på bjerget, i dalen og på downhill mountainbike. Campdeltagerne imponerer i snowparken og bikeparken og viser høj progression. Sommerslushen, det gode vejr og de glade mennesker motiverer hinanden til at afprøve nye tricks i snowparken og i bikeparken. Efter undervisningen er der rigeligt med tid til at slappe af og...

af Sofie Kyed

7 år siden


En lille hilsen fra Din Camp hvor humøret er højt og vejret er strålende.

Din Camp har budt på nogle heftige dage spækket med aktiviteter på bjerget, i dalen og på downhill mountainbike.

Campdeltagerne imponerer i snowparken og bikeparken og viser høj progression.

Sommerslushen, det gode vejr og de glade mennesker motiverer hinanden til at afprøve nye tricks i snowparken og i bikeparken.

11705331_393563744177974_255303163945656027_n

Efter undervisningen er der rigeligt med tid til at slappe af og dyrke nogle af de uendelige aktiviteter i, og rundt omkring, Tignes Søen.

I går blev den famøse 3-kamp afholdt på Din Camp, hvor deltagere blev delt ud på kryds og tværs af ski- snowboard og downhill holdene, for at dyste mod hinanden i beachvolleyball, fodbold og basketball. Camp deltagerne gav sig fuldt ud for at kæmpe om førstepladsen – se med her.

Joachim Koch: ”Det er simpelthen så fedt at man både kan opleve vinterferie og sommerferie i en og samme uge. Jeg er helt oppe og køre over at kunne give den gas i parken om morgenen og chille ved søen om eftermiddagen. Det er virkelig svedigt.”

Flora Funder: ”Det bedste ved Din Camp er, at der er så god stemning og at vejret er helt vildt godt. Og så er parken vildt fed, fordi den har så mange rails. Jeg har virkelig udviklet mig meget på to dage.”

11752596_393563820844633_8699724414733830673_n

Stay tuned til flere updates fra Din Camp.

www.playgroundsnow.dk