Perfekt åbning i Vierli

 

11 timer, to etager og en tøs med fødselsdag! 3 facts der gjorde sig gældende for de over 70 deltagere der havde valgt at tilbringe den første weekend i december i norske Vierli. Bussen ankom i morges, hvor deltagerne indlogerede sig på freestyle hotellet Camp Vierli, og efter en hurtig gang morgenmad gik turen med Vierlis park.

Parken byder på kickers i 2 størrelser samt 10 bokse og rails. Et udmærket setup så tidligt på sæsonen. Derudover har parken den fordel af en hurtig og effektiv tallerkenlift der giver en uendelige mange laps dagen lang.

 

 

Det var tydelig at mærke gejsten blandt deltagerne på trods af en bustur natten over. Med bluebird og ingen vind, var der lagt i ovnen til en god portion action. Jacob Gramtorp, Mikkel Ibsen og Rasmus Dj viste gode takter på skisiden mens Simon Houlin og de altid gøglene Simon Hemmingsen og Tomas Kamp gjorde sig bemærket hos snowboarderne.

Udover parken der er åbent fra 10-16 og 18-21, er der massere af aktivitetsmuligheder på Camp Vierli. Hotellet der byder på lækker fuldpension indeholder sauna, bordtennis, PS3, kæmpe skatehal og massere af hyggelige lounges.

 

 

I morgen lukkes der op for turens hovedevent, nemlig CPH Open. Der kommer til at være kvalifikation om dagen og finaler om aftenen. Vejret lover overskyet og let sne, så vi krydser fingre for at det hele flasker sig. Stay tuned på Riders.dk for updates fra morgendagens action!

 

[vimeo]http://vimeo.com/33041909[/vimeo]

 

Riders.dk’s udsendte, Troels Iversen og Alexander Vissing

 

 

Tilbage til blog