arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Nye DM-vindere lover godt for fremtiden


Sidste uges DM i freestyleski i franske Tignes gav tegn på en lovende fremtid for dansk freestyleskiing. For første gang i flere år var der nye ansigter på podiet, og specielt i slopestyle var niveauet hævet ganske betragteligt. – Det var fedt at se så mange fyre den af. Niveauet var flot, og Danmark kan være stolt at den talentmasse, der er i freestyle-miljøet, siger DM-arrangør Nikolaj Vang. Han er overbevist om, at vi fremover...

Sidste uges DM i freestyleski i franske Tignes gav tegn på en lovende fremtid for dansk freestyleskiing.

For første gang i flere år var der nye ansigter på podiet, og specielt i slopestyle var niveauet hævet ganske betragteligt.

– Det var fedt at se så mange fyre den af. Niveauet var flot, og Danmark kan være stolt at den talentmasse, der er i freestyle-miljøet, siger DM-arrangør Nikolaj Vang.

Han er overbevist om, at vi fremover kommer til at høre meget mere om dansk freestyleski. Specielt fordi disciplinerne under det igangværende OL i Sochi har vist sig populære hos både tv-stationer og seere.

– Med det niveau, som blev lagt for dagen under DM, vil det ikke undre mig, hvis Danmark er repræsenteret i slopestyle ved vinter-OL i 2018 i Pyeongchang i Sydkorea. Nogle af drengene har virkelig lagt kræfter i det her, så der er i den grad noget at bygge videre på, siger Nikolaj Vang.

Og endelig skal der lyde et stort tillykke til de seks nykårede danmarksmestre:

Slopestyle
Thomas Trads (herrer)
Trine Dalberg Jørgensen (damer)
Nikolaj Skat Granzow (junior)

Halfpipe
Mathias Veggerby (herrer)
Laila Friis-Salling (damer)
Tobias Ingversen (junior)

DM samarbejdspartnere: Rossignol, GoPro, Thinggaard, Douchebags, Oakley og Nautic.

trads_final_SS