arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Ny skisæson, nyt Riders magasin


Vi har endnu en gang begået et magasin med hjælpe fra alle de gode mennesker omkring Riders. Læs lidt om hvordan Riders er i forandring, og hvor vi er på vej hen. Og så kan du selvfølgelig bestille magasinet til levering direkte i din postkasse.

Vi har endnu en gang begået et magasin med hjælpe fra alle de gode mennesker omkring Riders. Læs lidt om hvordan Riders er i forandring, og hvor vi er på vej hen. Og så kan du selvfølgelig bestille magasinet til levering direkte i din postkasse.

Riders Magasiner – din guide til vinteren 2022-23

Forord af Ole Takai

Riders i forandring.

Når dette magasin udkommer, er det præcis 18 år siden, at jeg skrev min første artikel på Riders.dk – artiklen handlede om skiløb i Japan og var starten på en lang relation til Riders og communityet omkring Riders. Dengang var jeg ikke klar over, hvor stor en indvirkning det ville have på resten af mit liv. Men her 18 år efter, sidder jeg så og skriver forordet til vinterens magasin og har ansvaret for, at Riders træder ind i en ny tid.

Forandring kommer uvægerligt med alderen. Riders bliver i år 23 år gammel, og det er svært at fornægte, at vi der står bag Riders også er blevet en del ældre. Passionen for skiløb har ikke ændret sig. Men forudsætningerne for at udøve passionen har forandret sig, i takt med at både tid og økonomi har forandret sig, og det faktum at der er kommet børn ind i billedet. Den forandring har været med til at give et nyt perspektiv på, hvad Riders kan være og måske skal være i fremtiden.

Det afspejler sig også i dette magasin, som på mange måder reflekterer den forandring, vi selv gennemgår. Bredden på artiklerne og målgruppen er blevet større, ligesom du i denne udgave vil kunne læse om, hvordan man som forælder forbereder de små på at komme på ski første gang, og hvordan man som ung kan ‘gå til skiløb’ i Danmark.

Vi har rigtig længe tænkt mangt og meget over, hvordan og hvor Riders, som et niche-media, har sin plads og berettigelse i et forandret medielandskab. Det skrevne ord har altid været et fundament i Riders, og med 5.700 blogposts og artikler gennem årene, har vi bevist, at det har sin berettigelse. Men det skrevne ord kan ikke længere stå alene. I dag er det blot et element i en langt mere omfattende contentproduktion, som består af både video, billeder og lyd. Og sidstnævnte ‘lyd’ er seneste tiltag på Riders. Op til denne vinter har vi lanceret vores første podcast ‘Riders Vintervejret’, hvor vi hver uge vinteren igennem giver en situationsrapport fra de mest populære skidestinationer og kommer med vores bud på, hvor du får det bedste skiløb. Jeg håber, du vil lytte med.

Eventyret lever derude – også selvom vi er blevet lidt mere voksne. Det er Celine Vangs artikel ‘The Arctic’ og Marie Tvarnøs artikel ‘Karriereræs eller Eventyr’ glimrende eksempler på. Og måske netop derfor har Riders kunne overleve i 23 år – for man bliver aldrig træt af spændende rejser og eventyr; uanset hvilke former for medier de så udkommer på.

Riders er i forandring, men vores DNA er det samme. Det har altid, og vil altid være, vores DNA at formidle den gode historie omkring eventyret og inspirere til at komme derud, hvor de bliver skabt.

Jeg håber, du vil lade dig inspirere – rigtig god læselyst.

Ellers køb 3 stk. så du har til vennerne.