Nu kan du selv stå på ski til Copenhagen Winter Games

Det er ikke kun verdens bedste atleter som skal vise deres værd til Copenhagen Winter Games om tre uger. Nu kan du selv få sne under fødderne til Copenhagen Street Fighter både fredag og lørdag.

Copenhagen Winter Games er mere en blot en World Cup for verdens bedste atleter. Det er en freestyle festival, og derfor er det selvfølgelig også muligt selv at få sne under fødderne til Copenhagen Street Fighter som afholdes sideløbende med Copenhagen Winter Games på Refshaleøen. Det bliver tyske Schneestern der stiller det udendørs rail setup samt Kids Zone, altså samme firma som også bygger selve rampen inde i B&W Hallerne. I løbet af fredag vil der i synergi med Big Air for skiløberne, blive afholdt Copenhagen Street Fighter på rail-setuppet udendørs. Ligeledes vil der være Copenhagen Street Fighter for snowboard om lørdagen.

Setuppet kan køres og jibbes frit af alle, begge dage, lige meget om man kører på snowboard eller ski. Dog foruden når der afholdes konkurrence. I Kids Zone vil der også ligge et lille pvc rør så de mindre øvede kan træne at slide.

 

Konkurrenceprogrammet ser således ud:

 

Fredag (SKI):

15:30 – 16:30: Kvalificering, Copenhagen Street Fighter SKI

19:45 – 20:15: Finale, Copenhagen Street Fighter SKI

Lørdag (SNOWBOARD):
13:00 – 14:00 – Kvalificering, Copenhagen Street Fighter SNB
19:45 – 20:15 – Finale, Copenhagen Street Fighter SNB

KIDS STREET BATTLE (lørdag):
17:00 – 17:30 – Finale (mix ski og snowboard

 

Tilmeld jer Facebookeventen HER.

 

Aldersgrænsen på Copenhagen Street Fighter er 14 år. Ønsker man at deltage som yngre skal man henvende sig ved ankomst til eventet. Kids Street Battle er for børn op til 14 år.

For at kunne køre på setuppet og deltage i Copenhagen Street Fighter skal man have billet til Copenhagen Winter Games. Du kan købe billet HER.

Og husk at du igennem Riders.dk pt. har mulighed for at vinde to billetter til Copenhagen Winter Games. Læs mere HER.

 

Tilbage til blog