arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Nu i bevægelse! Video fra Hintertux!


På trods af vejret havde Riders.dk en fed tur til østrigske Hintertux i forrige uge. Sommerski er en oplagt mulighed for at få stillet den værste skitræng, og prisen er bestemt også overkommelig. Vi endte med at give omkring 3.700,- for 5 dages skiløb, overnatning, mad og transport og eftermiddagsaktiviteter, hvilket bestemt må betegnes som en fair pris. Sommerparken i Hintertux står 2 uger endnu, så ved man ikke, hvad man skal fordrive tiden med,...

af Redaktionen

10 år siden


På trods af vejret havde Riders.dk en fed tur til østrigske Hintertux i forrige uge. Sommerski er en oplagt mulighed for at få stillet den værste skitræng, og prisen er bestemt også overkommelig. Vi endte med at give omkring 3.700,- for 5 dages skiløb, overnatning, mad og transport og eftermiddagsaktiviteter, hvilket bestemt må betegnes som en fair pris.

Sommerparken i Hintertux står 2 uger endnu, så ved man ikke, hvad man skal fordrive tiden med, kan vi varmt anbefale at smutte en tur til det østrigske.

 

Vores skadede mand, Alexander Tyron, har siddet ved redigeringspulten og redigeret et lille hyggeedit fra turen. Vi må dog indrømme, at vi ikke fik filmet så meget, da vi hellere ville bruge tiden på at stå på ski, men videoen giver dog et godt indtryk af, hvor brandsjovt sommerskiløb er!

Missede I de første updates med massere af lækre billeder, kan de ses på nedenstående links.

Update I: Tux, Tux, Hintertux!?!

Update II: Sol eller hagl? Endnu en dag i Tux! 

 

[vimeo]http://vimeo.com/45893912[/vimeo]

Ski, safarihat og YoYo i Hintertux – Christian-Emil er en verdensmand…