arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Mikkel Brandt fortsætter på toppen


Efter en flot andenplads i forrige uges Freeride Junior Tour, fortsætter Mikkel Brandt på toppen, og napper guld under weekendens stop i Les Arcs. I forrige uge kunne vi fortælle om Mikkel Brandts fantastiske start på sæsonen, da han scorede en andenplads i Verbier til Freeride Junior Tourens U-16 kategori. Toppen var dog langt fra nået, for Mikkel tog direkte videre til Les Arcs hvor der i sidste weekend blev afholdt atter et stop. Og...

af Alexander Vissing

4 år siden


Efter en flot andenplads i forrige uges Freeride Junior Tour, fortsætter Mikkel Brandt på toppen, og napper guld under weekendens stop i Les Arcs.

I forrige uge kunne vi fortælle om Mikkel Brandts fantastiske start på sæsonen, da han scorede en andenplads i Verbier til Freeride Junior Tourens U-16 kategori.

Toppen var dog langt fra nået, for Mikkel tog direkte videre til Les Arcs hvor der i sidste weekend blev afholdt atter et stop. Og hvis man var i tvivl om hvorvidt den unge knægt er fremtiden i dansk freeride, så satte han tvivlen på plads. Mikkel Brandt vandt nemlig guld – kæmpe tillykke!

results les arc


Kravler op ad seeding-listen

Og hvad der måske er allermest imponerende, så var det en sejr i en tre-stjernet konkurrence, hvorimod den i Verbier “kun” var to-stjernet. Med sejren tager Mikkel dermed 800 point med til ranglisten, og ligger pt. på en flot 9. plads i den totale 52 ugers seeding-liste.

Følg med i hans placering på touren her – vi glæder os allerede til næste gang Mikkel skal i aktion!

https://www.facebook.com/frenchfreerideseries/videos/1205015736303278/