Louise?!? Topløst Freeride DM?

Sidste vinter blev dansk skimiljø ramt af en solid volumen, en volumen i form af et velformet brystparti på en snart 26 årig freeridemodel. Navnet er Louise Bundgaard, og hun gjorde sig kendt i det danske skimiljø sidste vinter efter at have været på forsiden af mandebladet M! samt på Riders.dk adskillige gange.

 

Andre online skimedier har dog siden fundet interessen for hende også, men Louise ved hvem der har fingeren på pulsen og behandler sine rødder godt. Derfor har vi løbende været i kontakt med hende vinteren igennem og i sidste uge dumpede der endnu en stak dejlige billederne ind i Riders.dk’s postkasse.

 

Louise trækker friske linjer i St. Anton…
Louise er på sin første sæson i St. Anton denne vinter hvor hun arbejder som bartender. Og med de enorme snemængder alperne har været beriget med, har træningsforholdende været ideelle frem imod Freeride DM hvor hun deltager for tredje gang.

Ambitionerne er en bedre placering end de forrige år, og med ny position som teamrider hos Rossignol, Von Zipper og Billabong, et veludseende frontparti, samt bartenderstilen fra St. Anton, er niveauet lagt. Vi glæder os i hvert fald til at hygge med Louise i Tignes i påsken, både på bjerget og til en bowle i nattelivet!

Der er vel ikke så meget mere at sige end nyd billederne! Det var jo derfor du i bund og grund klikkede ind på denne artikel.

 

Vi ses i Tignes!

 

Ps. Rygtet siger at Louise kører kvalifikationen topløs i år. Go get it boys!

 

Hvem har brug for en ABS taske når man har disse her?

Modelbilleder: Marcus Rönne

Actionbillede: Martin Schøber

Tilbage til blog