arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Kom til Oure jib session og premiere på Natural Ice


Lørdag d. 2. december står i skiløbets tegn. I samarbejde med Riders.dk, har Skolerne i Oure den store fornøjelse, at inviterer på en hæsblæsende jib session samt premiere på den længe ventet danske skifilm “Natural Ice” fra BC BOIS. Fem danske gutter følger op på traditionen og er klar med skifilmen “Natural Ice” som skildre deres sæson liv i Mammoth sidste vinter. Premieren finder sted lørdag d. 2. september, og i den forbindelse inviteres der...

af Alexander Vissing

5 år siden


Lørdag d. 2. december står i skiløbets tegn. I samarbejde med Riders.dk, har Skolerne i Oure den store fornøjelse, at inviterer på en hæsblæsende jib session samt premiere på den længe ventet danske skifilm “Natural Ice” fra BC BOIS.

Fem danske gutter følger op på traditionen og er klar med skifilmen “Natural Ice” som skildre deres sæson liv i Mammoth sidste vinter. Premieren finder sted lørdag d. 2. september, og i den forbindelse inviteres der ligeledes til session på Oure Jib Park.

Hvad: Oure Jib Park Session + Natural Ice filmpremiere
Hvornår: Lørdag d. 2. december kl. 14.00 – 22.00
Hvor: Oure Højskole, Landevejen 98A, 5883 Oure, Fyn.
Tilmeld dig her: facebook.com/events/382365862203251
Billet: Gratis deltagelse

 

Dagen startes med en hæsblæsende session i Oure Jib park for alle…

 

Den nye danske skifilm
Natural Ice handler om fem danske freeskiers tur til Mammoth i Californien. Filmen viser gode tider og gode venskaber, flotte landskabsbilleder samt festen der unægtelig følger med. Udover at de fem riders Rune Bach, Jakob Ahlers, Simon Storgaard, Andreas Secher samt Jakob Ebskamp har hver sin part, er der også en “friends part” med nogle af de venner der kom og besøgte BC BOIS crewet, samt de andre Mammoth-bumser de blev venner med i løbet af sæsonen.

 

BC Bois crewet på toppen af Mammoth…

 

Program
Kl. 14.00-17.00: Åben jib session på Oure Jib Park.
Kl. 17.00-19.00: Omklædning og aftensmad (man står selv for aftensmad)
Kl. 17.00-17.30: Forpremiere på skifilm for efterskolen
Kl. 19.00-22.00: Filmpremiere og hygge
Kl. 22.00: Tak for i aften

Der vil være lys og musik i Oure Jib Park, og efterfølgende mulighed for at tage bad inden den står på filmpremiere og røverhistorier.

Vi ses!

 

Smuk efterårs solnedgang over Oure Jib Park…