Kom med Riders og UCPA til Chamonix

I uge 5 kan du komme med på Freeride Camp i Chamonix, når Riders og UCPA i samarbejde laver en camp for alle danske off-piste entusiaster.

Kom på opdagelse i Chamonixs uendelige off-piste muligheder, når Riders og UCPA igen i år arrangerer en freeride camp. For tredje år i træk får du mulighed for at udvikle dit skiløb og din omgangskreds med en freeride tur til Chamonix – hjemstedet for nogle af verdens bedste freeridere.

Turen er for dig, der ønsker at forbedre dit skiløb – uden for pisterne, dig, der vil møde nye mennesker med passion for skiløb og dig, der ønsker at opdage de ubegrænsede muligheder i og omkring Chamonix under kyndig vejledning af en bjergguide.

Bjergguide

Som deltager på turen bliver du indlogeret på UCPA’s helt nye center i Argentierre, i nærheden af Charmonix sammen med de andre deltagere. Alt hvad du behøver er på campen, hvor der er fuld forplejning som led i opholdet. Alle deltagere bliver fordelt ud på passende undervisningshold om dagen, hvor nogle af Frnakrigs allerbedste instruktører og bjergguider fører et hold på typisk 10 mand rundt i ellers ufremkommelige kroge af Charmonix’s off-piste områder. De deltagere, der vælger High Mountain kurset, vil blive udstyret med klatreseler og kommer med en bjergguide rundt på gletcheren, og ser de ellers ukendte områder.

De andre kurser fokuserer mere på forbedring af teknik, og er klart anbefalelsesværdigt, hvis du ønsker at blive endnu bedre.

Gruppe

Riders og Chamonix har tidligere arrangeret to camps i samarbejde, sidste år deltog 30 personer, vi håber fra Riders side, at der i år vil være endnu større tilslutning. Turen er en unik mulighed for at komme behind the scenes i Chamonix, møde nye mennesker og forbedre dit skiløb på en hyggelig og uforglemmelig rejse.

Prisen inkluderer:
•    Indkvartering på det nyrenoverede UCPA Center i Argentiere
•    6 ½ dags liftkort
•    Fuld pension (morgen, middag, aften)
•    Alt nødvendigt udstyr inkl. skileje og sikkerhedsudstyr
•    Undervisning i lavineudstyr
•    23 timers bjergguide/undervisning efter eget ønske.
•    Foredrag om sne, bjerge og laviner

Læs om turen og tilmeld dig her:

-> http://www.ucpa.dk/riders

 

Læs om tidligere ture her:

-> http://riders.dk/chamonix-leverede-igen/

-> http://riders.dk/riders-dk-og-ucpa-fyrer-den-af-chamonix/

-> http://riders.dk/ta-med-riders-dk-til-chamonix/

 

Tilbage til blog