arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Hyggelig dag på Underground Jib Arena


  Underground Jib Arena er nu for alvor åbnet og er allerede blevet flittigt benyttet af skiløbere og snowboardere siden åbningseventet den 10. december. I dag var heller ingen undtagelse hvor riders.dk var på pletten til en god hyggesession. Genforeningspladsens skøjtebane skraber nu sne hver dag og byder på tre læs af  3-4 kubikmeter sne om dagen til arenaen. Dette er mere end rigeligt til at vedligeholde et super setup. Derudover er der sat der...

af Redaktionen

11 år siden


 

Underground Jib Arena er nu for alvor åbnet og er allerede blevet flittigt benyttet af skiløbere og snowboardere siden åbningseventet den 10. december. I dag var heller ingen undtagelse hvor riders.dk var på pletten til en god hyggesession.

Genforeningspladsens skøjtebane skraber nu sne hver dag og byder på tre læs af  3-4 kubikmeter sne om dagen til arenaen. Dette er mere end rigeligt til at vedligeholde et super setup. Derudover er der sat der lysmaster op, så der nu kan køres efter mørkets frembrud.

 

 

Der skete mange spænende ting denne tirsdag formiddag kort før jul. C-boksen er nu gjort dobbelt så lang som tidligere og er nu 6 meter. Derudover er der bygget en 6 meter butterboks som fungerer super. En journalist fra MetroExpress var også forbi, så det gælder om at holde øje med avisen i morgen, onsdag 21. dec 2012.

 

 

Ellers er det blot at tælle ned til slut februar hvor DM i Jib 2012 løber af stablen. Arrangørerne garanterer et klasse event, og til formålet er der blevet bestilt en 7 meter down-flat boks som ankommer i slut januar. Stay tuned i nærmeste fremtid for mere info. Husk blot at reservere lørdag den 25. februar! Her til sidst kan I så nyde et par billeder fra dagens session.

 

Tekst//Alexander Vissing – Foto//Troels Iversen