arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Hvad kan du forvente af Natural Ice?


På lørdag har efterårets danske freestyle skifilm premiere. Natural Ice er navnet og vi kan nu løfte sløret for hvad man kan forvente af de fem drenges filmiske sæson. Natural Ice handler om fem danske freeskiers tur til Mammoth i Californien. Filmen viser gode tider og gode venskaber, flotte landskabsbilleder samt festen der unægtelig følger med. Udover at de fem riders Rune Bach, Jakob Ahlers, Simon Storgaard, Andreas Secher samt Jakob Ebskamp har hver sin...

af Alexander Vissing

5 år siden


På lørdag har efterårets danske freestyle skifilm premiere. Natural Ice er navnet og vi kan nu løfte sløret for hvad man kan forvente af de fem drenges filmiske sæson.

Natural Ice handler om fem danske freeskiers tur til Mammoth i Californien. Filmen viser gode tider og gode venskaber, flotte landskabsbilleder samt festen der unægtelig følger med. Udover at de fem riders Rune Bach, Jakob Ahlers, Simon Storgaard, Andreas Secher samt Jakob Ebskamp har hver sin part, er der også en “friends part” med nogle af de venner der kom og besøgte BC BOIS crewet, samt de andre Mammoth-bumser de blev venner med i løbet af sæsonen.

Natural Ice har premiere på lørdag hos Oure, og netop nu er traileren ude. Se den her og læs understående interview med Jakob Ebskamp som giver sit besyv med på filmen.

 

 

Riders.dk: Først, hvem er BC Bois og hvad er Natural Ice?

Jakob Ebskamp: Backcountry (BC) Bois blev dannet sidste vinter i Mammoth. Vi var taget til Californien for at køre slushy park laps med solbriller på, men da det dumpede i hele januar og februar, endte vi med at køre pudder og drikke en masse øl når bjerget var lukket. Vi tog vores park-steeze (og park-ski) med ud i det dybeste pudder vi nogensinde har kørt, og lærte på de mange downdays, at den bedste øl også var den billigste samt den stærkeste.

 

Beskriv Natural Ice med tre ord

– Forfriskende
– Stærk
– Low-budget

 

 

Føler I at I skal udfylde et hul på den danske skifilmscene?

Natural Ice er et friskt pust til den danske skifilmscene. Filmen viser hvordan hverdagen for en gruppe gode venner, der elsker at shredde sammen, ser ud. Der er hverken drone-skud eller RED-kamera involveret i produktionen, og det hele foregår i det samme område. Af disse grunde er filmen meget nede på jorden, og den skulle gerne være personlig og nem at relatere til for danskere som drømmer om at komme af sted på ski.

 

 

Har du et godt råd til andre der overvejer at kaste sig ud i et længere film projekt?

Find et godt hold af gode venner og film jeres gode tider sammen. Om så det er med glide-cam, handy-cam eller noget tredje, så handler det bare om at vise noget underholdende, som man selv har det optur over. Desto flere fede projekter der kommer ud, desto mere opmærksomhed får freestylemiljøet i Danmark.

 

 

 

Her til sidst, kan du afsløre noget seerne kan glæde sig ekstra meget til i Natural?

Trods en hård start på vinteren, kom solen endelig frem, og vi fik de fantastiske blue-bird dage, vi havde drømt om. I filmen kan man glæde sig til at se massere af store tricks i parken, fra eliten af dansk freestyle. Der vil være gode vibes og sjove indslag, samt optrædener fra danske og udenlandske venner. Da det er sjældent, at der bliver produceret større projekter i det danske skimiljø, har vi forsøgt at gøre vores bedste, uden at det bliver for alvorligt, og det håber vi folk kan lide og vil støtte op om!

 

Vi siger tak for tiden! Natural Ice har premiere nu på lørdag hos Oure hvor der i samme omgang er jib session. Der er gratis deltagelse og alle praktiske oplysninger kan findes HER.