FWT Xtreme Verbier 2012

Kampen om Bec des Rosses trofæet på Freeride World touren skal lørdag kl 09:30 afgøres. Du kan følge sæsonafslutningen direkte fra Verbier, Schweiz her på Riders.dk (link længere nede i artiklen).

 


Her har du Europas mest eftertragtede (og frygtet) freeride face – Klik på billedet for at forstørre – foto//fwt.com

 

Bjerget der skal dystes på hedder Bec des Rosses, hvilket er det mest berygtet konkurrence face på touren. Fra top til bund skal verdens bedste freeriders tilbagelægge 500 højdemeter, samt navigere ned af bjergsider med hældningsprocenter på mellem 40-60 grader! Ydermere gør de mange klipper og den stejle hældning det svært for deltagerne, at ramme deres linje præcist som de ønsker. Selv de bedste kan ende i problemer på Bec Des Rosses!

 

Bliver det mon den rutineret og sidste års vinder i Verbier, Aurlien Ducroz der napper den igen? foto//fwt.com

 

Hos herrerne er det i øjeblikket Sam Smoothy fra New Zealnd, der ligger nr. 1, men han pustes i nakken af både Oakley White Allen (USA), Drew Tabke (USA), Aurlien Ducroz (Frankrig) og svenske Reine Barkered. De tre førstenævnte har alle fået plads på touren gennem wildcards – imponerende!

 

Vejen til sejr? Vi har opstillet diverse scenarier:

1) Hvis Smoothy vinder i Verbier, vinder han den samlet tour.

2) Hvis Tabke vinder i Verbier, vinder han samlet, hvis Smoothy ikke ender på podiet.

3) Hvis Barkered vinder i Verbier, vinder han den samlet tour, hvis Smoothy ikke er blandt de seks bedste, og Tabke ikke er blandt de to bedste.

4) Hvis Ducroz vinder i Verbier, vinder han touren, hvis Smoothy ikke er blandt de otte bedste, og Tabke ikke er blandt de fire bedste.

5) White-Allen kan snuppe den samlet sejr, hvis han vinder i Verbier, og Smoothy ikke er i top 10, Tabke ikke er blandt de fem bedste, Barkered ikke kommer på podiet og Ducroz ikke er blandt de to bedste.

 


Hvis du ikke fandt en linje på det første foto, får du her lidt hjælp – Klik på billedet for at forstørre – foto//fwt.com

 

Der er dømt spænding fra start til slut i Verbier. Husk at tune in på Riders.dk i morgen tidlig til en fantastisk spændende sæsonafslutning på FWT 2011/12.

 

Her kan du se konkurrencen LIVE fra lørdag kl 09:30

Live streaming Freeride World Tour 2012 by FreerideWorldTourTV

 

kilde//FWT.COM//FRIFLYT.NO

Tilbage til blog