Frozen Fløde – Danmarks nye freestyletalenter

I en tid hvor sociale medier har gjort enhver skiløber til et ego er der nu håb. Mød Danmarks nye ski crew, Frozen Fløde.

Var man seriøs dansk freestyler for 10 år siden var der ingen tvivl om at man holdte til i et ski eller snowboard crew. En gruppering hvor man kørte sammen og pushede hindanden, filmede, samt sørgede for at man i fællesskab kunne nå rampelyset med fede edits og gennemarbejdede kortfilm.

Sidenhen tog de sociale medier over, hvor især Instagram har givet egoet fokus, og skubbet hver en rider ud på sin egen ensomme vej i jagten på berømmelse. Heldigvis ser der nu ud til at komme en drejning, da Mammoth drengene BC Bois tilbage i December udgav Natural Ice, og nu med atter et nyt crew bestående af young guns. Mød Frozen Fløde.

Men hvem er disse nye drenge egentlig? Vi tog fat i Gorm Garth-Grüner for at få svaret, brand aktuel med en sejr til Blacksnow Rail Jam og som elev på Oure.

 

Gorm på toppen af Oure Jib Park…

 

Riders.dk: Først og fremmest, hvad er Frozen Fløde?

Gorm GG: Frozen Fløde er en gruppe af drenge som elsker at stå på ski og som dedikerer alt vores tid til det. Lige meget om det er ture sammen eller om det er på et spinkelt hjemmebygget backyard setup. Frozen Fløde består af Johan Schade, August Mollerup Harries, Jakob Milsø, Mikkel Milsø og undertegnet.

 

Frozen Fløde crewet samlet på deres backyard setup…

 

Og hvorfor lige navnet Frozen Fløde? Nogen speciel historie bag?

Egentlig ikke. Vi har længe haft det sjovt sammen men vi ville gerne finde lidt mere fællesskab. Derfor begyndte vi at lede efter et navn som vi kunne være sammen under. Johan og jeg havde nærmest dagligt diskussion om hvilket navn. Vi kom forbi en masse dårlige forslag et par enkelte nogenlunde, men så kom Frozen Fløde på banen, hvilket vi greb med det samme.

Vi ville gerne mixe noget dansk og internationalt, og vi kunne godt lide udtrykket “Butter”,  som netop bliver lavet af fløde, og som tilfældigvis også er meget dansk. Frozen kommer naturligvis fra vores yndlingsklima.

 

Gorm til Blacksnow Rail Jam hvor han løb med guldet…

 

Der er ikke mange ski og snowboard crews i Danmark længere – at der en større mening med at samle Frozen Fløde?

Nej ikke som udgangspunkt. Det her er bare vores måde at holde os selv og hinanden i gang på. Derudover synes jeg helt bestemt også at det er en god ide at have et crew eller et par venner til at drøfte alt ski-relateret med, ellers kan man hurtigt glide væk fra den tankegang i hverdagen.

 

August til DM i Freestyle sidste vinter…

Hvor han også præsterede at komme på podiet i Big Air…

 

Og apropos fløde og smør, er butter tricks så stadig det hotteste i 2018?

Jeg synes personligt at det har mistet lidt af sin nyhedsværdi. Det betyder dog ikke at det ikke er fedt. Hvis man har stilen til det kan det være drys på toppen af hvert et trick! Internt i crewet er der dog meget blandede meninger om butterticks. Vi indeholder både folk som mener at quad er the shit og et par stykker som går all-in på hygge. Det er vigtigt med diversitet.

 

Johan og Jakob diskutere om butter tricket kan klare det på internettet…

 

Her til sidst, hvor skal man holde øje med jer resten af vinteren?

Vi har vores instagram @frozenflode som er vores primære kilde til at komme ud med vores content. Vi har også en Youtube kanal under samme navn hvor vi smider alle vores edits op. Og hvis i er hurtige kan i måske fange os i diverse alpe- og fjeldbyer. Og så selvfølgelig til DM i freestyle!

 

Vi siger tak til Gorm fra Frozen Fløde og glæder os til at følge med resten af vinteren. Her til sidst kan I se et udvalg af crewets videoer.

 

 

 

 

 

 

Tilbage til blog