arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Friday Night Freestyle på CopenHill


Savner du også vinteren og de hyggelige sessions med vennerne i parken? Så kig forbi CopenHill fredag d. 19. juni kl 17.00 til Friday Night Freestyle // Superpark x Best Trick Selvom det føles som sommer, kan man sagtens savne sneen ! Heldigvis har du stadig rig mulighed for at tage et smut forbi CopenHill og få stillet din skiferie-sult lidt. En gang om måneden samles alle freestylere, der har lyst, til den fedeste aften....

Savner du også vinteren og de hyggelige sessions med vennerne i parken? Så kig forbi CopenHill fredag d. 19. juni kl 17.00 til Friday Night Freestyle // Superpark x Best Trick

Selvom det føles som sommer, kan man sagtens savne sneen ! Heldigvis har du stadig rig mulighed for at tage et smut forbi CopenHill og få stillet din skiferie-sult lidt.

En gang om måneden samles alle freestylere, der har lyst, til den fedeste aften. Hele den nederste del af bakken på CopenHill omdannes til en stor superpark, og der afholdes en kæmpe session med sjove konkurrencer, fed musik og gode vibes.

Alle kan være med – Både unge og gamle, drenge og piger, skiløbere og snowboardere. Om man vil tage en boks for første gang eller sætte et teknisk trick på de store rails, så er det der, det sker!

Er man ikke selv til vilde tricks, vil der også være rigeligt med action at kigge på for tilskuerne.

Arrangementet finder allerede sted på fredag d. 19. juni og det starter kl. 17.00. Der vil i løbet af aftenen køre en uformel og sjov konkurrence, som alle kan være med i. Efterfølgende tager alle sammen til toppen af bakken for at holde præmieoverrækkelse, se skifilm og derefter er der fredagsbar indtil folk ikke gider mere.

Der vil være fede præmier og giveaways fra arrangørernes sponsorer, så vil man have fingrene i nogle goodies, er det bare med at huske ski eller snowboard. Der vil være pølser på grillen og kolde drikkevarer til alle riders!

Eventet er gratis, men hvis man vil køre på bakken, kræver det at man booker en skitid på CopenHills hjemmeside. Der er ingen officiel tilmelding til eventet, man møder blot op med sit udstyr og sit gode humør!

Alle retningslinjer fra myndighedernes tages meget alvorligt og alle opfordres til at holde den nødvendige afstand til hinanden. Der er  rigeligt med plads – både på bakken og i baren.

Inviter dine venner og kom med ud til en sjov aften!

Tidsplan: 

17.00-20.00
Åben session
19.00-20.00
Best Trick konkurrence
20.00-21.00
Præmieoverrækkelse & skifilm
21.00-23.30
Fredagsbar
Sponsorer: One Open Sky, Line Skis, Pow Gloves