arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Freeride DM byder velkommen


 Tobias Hansen byder velkommen…   De danske mesterskaber i Freeride 2012 er skudt i gang! For få timer siden bød arrangør Tobias Hansen velkommen til dette års Helly Hansen Freeride DM, der er det 5. af slagsen gennem historien.   En stor mængde mennesker var mødt for at tilmelde sig og hygge på Saloon bar i det solskinsbelagte Tignes. Facet blev kort efter præsentationen offentliggjort og er det samme som til sidste års Freeride DM....

 Tobias Hansen byder velkommen…

 

De danske mesterskaber i Freeride 2012 er skudt i gang! For få timer siden bød arrangør Tobias Hansen velkommen til dette års Helly Hansen Freeride DM, der er det 5. af slagsen gennem historien.

 

En stor mængde mennesker var mødt for at tilmelde sig og hygge på Saloon bar i det solskinsbelagte Tignes. Facet blev kort efter præsentationen offentliggjort og er det samme som til sidste års Freeride DM.

 

Årets DM face diskuteres af Christian-Emil Thorup og Martin Schøber…

 

På trods af den gode vinter i Europa ser forholdende på facet desværre ud til at være værre end sidste år. En del af de mulige couloirs  fra sidste år, er i år  enten meget begrænset eller ikke eksisterende pga. blottet sten.

 

På tirsdag klokken 8.45 er der riders meeting i bunden af facet før kvalifikationen starter. Tune ind på Riders for at se hvad der går ned og hvem der trækker de store linjer!

 

Se hvem der er hver at holde øje med lige HER

 

God stemning og hygge på Saloon…