Freeride DM '13 klar til start

Riders.dk byder velkommen til Helly Hansen Freeride DM 2013 i franske Tignes. I år er sjette gang i træk, at det danske freeride miljø samles i påskesolen for at dyste om danmarksmestertitlen.

Et stort antal mennesker er klar til indskrivning // T.Iversen

I eftermiddag var der offentliggørelse af facet (bjergsiden der skal dystes på) og tilmelding til konkurrencen. Efter planen køres der kvalifikation på tirsdag og finale på torsdag. Efter to år på det samme DM face, troede mange i år skulle være anderledes. Dog kunne arrangør Tobias Hansen fortælle, at DM ’13 afholdes på samme face som de tidligere år. Facet ser dog langt bedre ud i år end de tidligere år. Den megen sne giver muligheder på bjergsiden, som ikke har været muligt førhen.

Tobias Hansen byder velkommen til dm ’13 // T.Iversen…

I år vil der sidde fire dommere, der skal bedømme de mange riders. En af dommerne, Erik Sunnerheim, har selv kørt konkurrence på højt niveau. Så dommerteamet har aldrig været skarpere end i år. De vil se aggressivitet, udfordrende linjevalg og kontrol. Det tæller ikke ned hvis folk ikke lander deres klippedrops helt clean, men tab af ski og stave giver 0 point.

Tilmeldingerne ruller ind, og der mangler i skrivende stund ikke mange riders for at ramme 100 deltagere. Vi krydser fingre for at vejret bliver godt på tirsdag.

Josefine Lützau Randow er klar til kvalifikationen på tirsdag. // T.Iversen…

 

[vimeo]https://vimeo.com/62562762[/vimeo]

 

Husk – du kan følge med i Freeride DM her på Riders.dk og vores facebook side, hvor du kan læse, se mange billeder og interview med riders.

Tilbage til blog