arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Freelounge gør klar til store dumps


Freelounge er ankommet til Canada, de store destinationer er blevet undersøgt, nu står dagen på afslapning i hot tub mens sneen vælter ned.     Det første stop på turen var Revelstoke, som ligger vest for Calgary. Med kun tre lifter henvender området sig hovedsageligt til freeridere, og har netop afholdt Freeride World tour. Revelstoke er et af Canadas største skidestinationer, med uanede muligheder og lettilgængelig offpiste. Efter at have fået en fornemmelse af Revelstokes...

af Redaktionen

11 år siden


Freelounge er ankommet til Canada, de store destinationer er blevet undersøgt, nu står dagen på afslapning i hot tub mens sneen vælter ned.

 

 

Det første stop på turen var Revelstoke, som ligger vest for Calgary. Med kun tre lifter henvender området sig hovedsageligt til freeridere, og har netop afholdt Freeride World tour.

Revelstoke er et af Canadas største skidestinationer, med uanede muligheder og lettilgængelig offpiste. Efter at have fået en fornemmelse af Revelstokes forhold, gik turen videre til Whistler, hvor Freelounge mødtes med Astrid Hjort Nygaard, som med fem sæsoner som skilærer i Whistler, kender alle de gode runs. Den knæhøje Whistler-powder lader stadig vente på sig, i stedet er tiden blevet brugt på at scoute linjer og øve stabilitet i luften på de store kickere i parken. Alt er klar til de store dumps, der forventes at komme inden for de næste par dage.

 

 

Bifrost productions film om Freelounge er netop blevet nomineret til Freeride Video Awards 2011 i kategorien Best Big Mountain, dette har om noget givet blod på tanden, så motivationen er i top, når næste film skal optages, nu er det bare sneen der mangler, for at gå større og vildere end sidste års forhold i alperne tillod.