arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Er du klar til skiferien?


De fleste erfarne skiløbere burde have styr på deres gear til skisæsonen, men det skader aldrig at holde sig opdateret eller få nye inputs. Og skulle du være nybegynder, er der helt sikkert et par tips, der vil gavne dig. Skishop.dk har lavet en guide med alle de ting, du bør være opmærksom på, når du skal ud og købe nyt til skiferien. De pointerer bl.a. vigtigheden af at pakke sig ind i flere lag...

af Redaktionen

10 år siden


De fleste erfarne skiløbere burde have styr på deres gear til skisæsonen, men det skader aldrig at holde sig opdateret eller få nye inputs. Og skulle du være nybegynder, er der helt sikkert et par tips, der vil gavne dig. Skishop.dk har lavet en guide med alle de ting, du bør være opmærksom på, når du skal ud og købe nyt til skiferien.

De pointerer bl.a. vigtigheden af at pakke sig ind i flere lag i stedet for at købe en stor tykt foret skijakke, og forklarer, hvorfor det er vigtigt ikke at tage bomuldstøj på i kulden. Du kan også finde hjælp til, hvilket glas, der skal være i dine goggles.

Så om du er erfaren skiløber eller nybegynder, så kan du bruge deres guide som en tjekliste for, om du har husket eller styr på det hele, inden du tager afsted.

Læs skiguiden her.