arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

DM i freestyle ski og snowboard 2016 er sparket i gang!


Sidste år valgte man at slå freestyle ski og snowboard sammen til et fælles DM i norske Ringkollen. Det var en succes, og derfor valgte arrangørerne at gentage succesen igen i år.   Tekst og billeder: Nicolaj Buk   Den danskejet norske park Ringkollen skal for andet år i træk danne ramme om de officielle Danmarksmesterskaber i freestyle ski og snowboard. Lørdag aften kørte bussen fra København, og efter 7 timer ramte vi Hønefoss. Kl....

af Redaktionen

6 år siden


Sidste år valgte man at slå freestyle ski og snowboard sammen til et fælles DM i norske Ringkollen. Det var en succes, og derfor valgte arrangørerne at gentage succesen igen i år.

 

Tekst og billeder: Nicolaj Buk

 

Den danskejet norske park Ringkollen skal for andet år i træk danne ramme om de officielle Danmarksmesterskaber i freestyle ski og snowboard. Lørdag aften kørte bussen fra København, og efter 7 timer ramte vi Hønefoss. Kl. 7 tjekkede vi ind på hotellet, og kl. 9.30 var det ombord på bussen igen, hvor turen denne gang gik mod Ringkollenparken. Efter 6 timers testkørsel i parken gik turen tilbage til hotellet, og kl. 20 var der velkomstmøde med diverse informationer og udlevering af bibtrøjer.

 

IMG_6411Rasmus Brøgger på railet i Ringkollenparken…

IMG_6126Intromøde søndag aften…

 

Mandag stod den på rail jam. Trods at vejrforholdene ikke var de bedste, så blev der fra start af lagt et utroligt højt niveau. Alle riders var sultne og gik amok i tricks-buffeten. Den ene ville overgå den anden, og sådan fortsatte det i 1,5 time! De fire vindere blev:

 

  • Bedste crash: Toke Boss
  • Mest kreative: Mikkel V. Jørgensen
  • Overall snowboard: Mathias Mark
  • Overall ski: Andreas Secher

 

I morgen tirsdag står den på ski- og boardercross, og mon ikke vi kan forvente en god portion action! Husk at følg med på vores instagram, hvor der dagligt kommer billeder op fra DM i Ringkollen!

 

IMG_6297Deltagerne er klar til mandagens railjam…

IMG_6334Og kreativiteten var i højsædet…

IMG_6381Dagens bedste skier, Andreas Secher, lægger kant i…

IMG_6355Toke boss faldt ned fra campingvognen og vandt dagens bedste crash…

IMG_6289Jonas Strømsted er sick bird og smider et frontflip fra rail take-offet…

IMG_6177
Christoffer Hove og Rasmus DJ var dagens Rail jam dommere…

IMG_6306Andreas Secher steezer den over campingvognen…

IMG_6425Bedste crash: Toke Boss…

IMG_6433Mest kreativ: Mikkel V. Jørgensen…

IMG_6450Sickbird: Jonas Strømsted…

IMG_6476Overall snowboard: Mathias Mark…

12970272_10208621898883068_1088161148_oOverall ski: Andreas Secher…