arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

DM i Freestyle 2017 – det store overblik


For knap en uge siden dystede Danmarks bedste freestyle skiløbere og snowboardere om titlen som danmarksmester i henholdsvis Halfpipe, Big Air og Slopestyle. Vi har samlet alle resultater, billeder og videoer.   De officielle Danmarksmesterskaber i Freestyle ski og Snowboard var hvor første gang rykket til norske Geilo der i forgangene uge lagde sne til Danmarks bedste freestylere i de tre discipliner; Halfpipe, Big Air og Slopestyle. Udover det sportslige fokus, bød DM ugen traditionen...

af Alexander Vissing

5 år siden


For knap en uge siden dystede Danmarks bedste freestyle skiløbere og snowboardere om titlen som danmarksmester i henholdsvis Halfpipe, Big Air og Slopestyle. Vi har samlet alle resultater, billeder og videoer.

 

De officielle Danmarksmesterskaber i Freestyle ski og Snowboard var hvor første gang rykket til norske Geilo der i forgangene uge lagde sne til Danmarks bedste freestylere i de tre discipliner; Halfpipe, Big Air og Slopestyle. Udover det sportslige fokus, bød DM ugen traditionen tro på masser hyggesessions og socialt samværd med ligesindet.

Er du netop hjemvendt fra Geilo og savner en herlig uge i sneen? Eller var du nødsaget til at blive hjemme i det grålige Danmark og hungrer nu efter lækre billeder og video? Frygt ej, vi har samlet alt hvad der gik ned til DM 2017 i nedenstående artikler. Vi ses næste år!

 

DM i Freestyleski & Snowboard 2017 er i fuld gang!

Pool party og Girls session til DM i Freestyle

DM i Freestyle 2017 – Nye vindere i Halfpipe

Danmarksmestrene i Big Air fundet – resultater, billeder og video

DM i Slopestyle – resultater, billeder og video