arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

DM 2012 // Bluebird ved ankomst


Foråret er kommet til Tignes, og dagen er kommet, hvor årets DM uge skydes i gang. Tignes’ gader og ikke mindst Tignes park er i dag blevet fyldt af den danske freestyle elite. Arrangørerne har været her siden onsdag, og er i gang med de sidste forberedelser, så alt er klar til ridersmeeting i aften. Nikolaj Vang er tilfreds med forholdene, og glæder sig til den kommende uge: Parken ser rigtig god ud, nr. to...

Foråret er kommet til Tignes, og dagen er kommet, hvor årets DM uge skydes i gang. Tignes’ gader og ikke mindst Tignes park er i dag blevet fyldt af den danske freestyle elite. Arrangørerne har været her siden onsdag, og er i gang med de sidste forberedelser, så alt er klar til ridersmeeting i aften.

Nikolaj Vang er tilfreds med forholdene, og glæder sig til den kommende uge: Parken ser rigtig god ud, nr. to kicker er stor og fantastisk, og vi har en række verdensklasse obstacles. Vi har bygget mindre kickers på tablesne, så der er noget for alle. P.t har vi vores personlige shaper Henrik Hedegaard i gang, så banerne står perfekt til træningsdagen i morgen.

Mens eftermiddagssolen skinner, og de sidste forberedelser gøres klar, er de sidste håbefulde riders ved at gøre deres indtog i byen. I morgen venter ugens første officielle træningsdag, før konkurrencerne skydes i gang med årets slopestyle konkurrence mandag.

Riders.dk dækker mesterskaberne ugen igennem…!

 

 

DM i Freestyle Ski 2012 på Riders.dk er præsenteret i samarbejde med

(TI)