arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Copenhagen Open 2012 – tilmeld dig NU!


Fra torsdag den 13. december til søndag den 16. december vil Vierli terrengpark og Camp Vierli igen blive invaderet af danske skiers og snowboarders, som i løbet af weekenden vil fejrer at vinteren er begyndt – og du er inviteret med… For andet år i træk arrangeres CPH open i Vierli terrengpark – selve big air konkurrencen foregår lørdag den 15. december og finalerne vil ligesom sidste år blive afholdt om aftenen med et kæmpe...

Fra torsdag den 13. december til søndag den 16. december vil Vierli terrengpark og Camp Vierli igen blive invaderet af danske skiers og snowboarders, som i løbet af weekenden vil fejrer at vinteren er begyndt – og du er inviteret med…

For andet år i træk arrangeres CPH open i Vierli terrengpark – selve big air konkurrencen foregår lørdag den 15. december og finalerne vil ligesom sidste år blive afholdt om aftenen med et kæmpe ildshow på kickeren, men CPH open er meget mere end blot bigair konkurrencen.

Arrangøreren Christoffer Hove fortæller: ”Vierli er virkeligt et freestyle-mekka. Selve Vierli terrengpark er blevet kåret som Norge’s bedste snowpark, og med åbningen sidste år af Norge’s første skate-in/skate-out hotel Camp Vierli, så har Vierli nu de optimale forhold til en super weekend med fuld tryk på”.

Deltagerne ved CPH open bor sammen på Camp Vierli, hvor der er både indendørs- og udendørs skatepark, aktivitetsrum med bordtennis og bordforbold, chill out lounge med playstations, samt sauna og meget mere, så der er masser at tage sig til når man ikke lige er i snowparken, som i øvrigt har åbent helt til kl. 21 alle dage under CPH open.

”Det er vigtigt for os at skabe nogle rammer, hvor folk kan hygge sig og snakke sammen uden at vinden blæser og man får sne i håret. Derfor har vi blandt andet trukket præmieoverrækkelserne indendørs og ned på en Camp Vierli, så folk kan nå hjem og få et bad og lidt mad inden. På den måde bliver spændingen først udløst om aftenen, når alle er klar og samlet,” lyder det fra den anden arrangør Rasmus Lolholm.

Den første sne er allerede faldet i Vierli, og parkshaperne lover at Vierli terrengpark byder på et større og bedre set-up til årets udgave af CPH open med noget for ethvert niveau fra begynder til pro!

Tilmeldingen lukker på fredag, så skynd dig at komme i gang – tilmeld dig her

Læs recap fra sidste år – TRYK HER FOR AT KOMME VIDERE

Se det store Riders.dk galleri fra sidste år – TRYK HER FOR AT KOMME VIDERE

JibLand har produceret denne seje video fra sidste års konkurrence

[vimeo]http://vimeo.com/33246425#[/vimeo]