arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Casper Steinfath går tilbage til rødderne


De seneste mange år har Casper Steinfath været en del af toppen i den danske surf-elite. Specielt indenfor Stand Up Padling har han udmærket sig med flere verdens- og europamesterskaber. Nu skifter den tidligere verdensmester for en stund sportsgren – Dog til noget mere eller mindre velkendt. Casper Steinfath begyndte sidste år at lave vlogs omkring hans eventyrlige liv på hans egen Youtube-kanal. I år gentager Casper projektet med en ny serie, der hedder Viking...

De seneste mange år har Casper Steinfath været en del af toppen i den danske surf-elite. Specielt indenfor Stand Up Padling har han udmærket sig med flere verdens- og europamesterskaber. Nu skifter den tidligere verdensmester for en stund sportsgren – Dog til noget mere eller mindre velkendt.

Casper Steinfath begyndte sidste år at lave vlogs omkring hans eventyrlige liv på hans egen Youtube-kanal. I år gentager Casper projektet med en ny serie, der hedder Viking On Tour. Her er den første destination Japan, og nærmere Tokyo, Chiba og Myoko.

Viking on Tour Vlog 1 5
Viking on Tour er kommet til Japan – her et atypisk tomt tog // Foto: Nicklas Kold Nagel


Genfinde en Passion

Casper Steinfath understreger hvordan den første installation i serien er et forsøg på at genskabe en passion for netop Freeskiing. Casper voksede i sine unge år op i freeride-mekkaet La Grave, Frankrig, hvor skiløb og bjergkultur hurtigt satte et aftryk i ham.

En 10-årig pause fra skiløbet skal dog forsøges at vaskes af i den første række vlogs henover vinteren, hvor Casper blandt andet også teamer op med det danske Shiro Experience. Et koncept vi også prøvede kræfter med sidste år her på riders.dk

Shiro Dag 1 8
Casper nyder godt af Myokos dybe pudder // Foto: Nicklas Kold Nagel


Forenelige kræfter

Freeride skiløb og surfing har mange lighedstræk, og specielt det hypnotiserende touringaspekt indenfor skiløbet tiltrækker Casper Steinfath. Han peger selv på at have en kæmpe respekt for freeride skiløb, og uddyber yderligere, at han da også er blevet præget af et miljø hvor mange formår at kombinere netop de to sportsgrene.


GOPro Chiba Foil 6
Casper foiler ved Chiba /// Foto: Nicklas Kold Nagel


Surf og Ski

Der er plads til både surf og ski i den nye serie af vlogs, og det kommer også til udtryk i første udgave. Casper og kammeraten Niklas besøger indledende det legendariske surfområde, Chiba, inden den står på japansk pudder i nord.


Viking On Tour
er i høj grad seværdig, specielt for os, der ikke er lige så heldige at kunne udleve vores drømme i en sådan grad. Og kan følges på Casper Steinfaths Youtube-kanal her.

Ellers kan man holde øje med nye udgivelser på hans Instagram her.

Viking on Tour Vlog 1 6
Stay tuned for mere Viking on Tour // Foto: Nicklas Kold Nagel