arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

Box Session´11 i Værløse


Pressemeddelelse fra Skiklubben Hareskov Så er det endnu engang tid for alle snehungrende folk at finde ski og board frem. Den traditionsrige Box Session er lige rundt om hjørnet! Det hele løber af staben fredag d.25 november fra kl.17.30 efter juletræstændingen på torvet i Værløse Bymidte (2 min. gang fra stationen). Vi kører så længe folk har lyst, og så længe der bliver leveret svedige tricks. Setup’et i år bliver en 10 meter lang flat-down...

af Redaktionen

11 år siden


Pressemeddelelse fra Skiklubben Hareskov

Så er det endnu engang tid for alle snehungrende folk at finde ski og board frem. Den traditionsrige Box Session er lige rundt om hjørnet!

Det hele løber af staben fredag d.25 november fra kl.17.30 efter juletræstændingen på torvet i Værløse Bymidte (2 min. gang fra stationen). Vi kører så længe folk har lyst, og så længe der bliver leveret svedige tricks.

Setup’et i år bliver en 10 meter lang flat-down box, så der bliver rig mulighed for både at banke sommerens rust af skiene, og for at smide nogle fede tricks.
Der vil være store projektører, lækker stemningsmusik og grillede pølser fra start til slut, så der er lagt i oven til en helaftensforestilling med forkælelse og underholdning i særklasse.

DET ER ET KRAV AT ALLE KØRER MED HJELM..

 

Sted: Værløse Bymidte

Tidspunkt: fredag d. 25. november 2011 kl 17:30

 

Læs mere på Facebook