All.I.CAN starter ny skifilms epoke

Foto fra IF3, hvor All I Can vandt to priser

 

Danish Adventure Film Festival  åbnede I fredags årets filmfestival med et ”must see” for alle med eventyrlyst I maven, og sætter samtidig miljøproblemer på dagsordenen.

For 9. gang afholdes Danish Adventure Film Festival, hvor D.A.F.F I samarbejde med Mediehuset Luksus vises et udbud af verdens bedste adventure film. Åbningsfilmen var i år ‘All.I.Can’, som ESPN har udråbt til at være årets bedste skifilm. ‘All.I.Can’ er uden tvivl en fantastisk freeride film, der i selskab med nogle af vedenens bedste skiløbere inviterer seerne med til nogen af verdens fjerneste og mest ufremkommelige afkroge blandt andet i Grønland.

Men udover at vise skiløb i verdensklasse, sætter filmen også fokus på de miljøproblemer, der er i gang med at nedbryde vores natur. Gennem to år har filmholdet foruden at følge skiløberne, også lavet diverse timescale optagelser der viser jordens åndedræt. Filmen formår gennem spektakulære og veludførte detaljer at tage et standpunkt og sætte tankerne i gang. Den er på mange måder en forgangsfilm, og har bragt en helt ny type skifilm på dagsordenen.

 

 

124.000 så JP Auclairs street segment den første dag. Her kan du se den.

[vimeo]http://vimeo.com/32863936[/vimeo]

 

’All.I.Can’ kan helt afgjort anbefales. Ta’ den som endnu en skifilm, og bliv underholdt og imponeret over det høje niveau. Eller lad dig blive forført af den fascinerende filmning, og bliv ført helt ind i klodens pressende miljøproblemstilling.

 

Af Sofie Kyed, Riders.dk

Tilbage til blog