arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

5 Stærke til Morten Agersnap


Denne uge har vi fået æren af at skyde 5 stærke ud til Morten Agersnap der er pioner i det danske skimiljø. Morten er til dagligt udviklingskonsulent i Danmarks Skiforbund og har mange uger på ski i løbet året. Byd velkommen til Silkeborgs helt egen skidarling! Hvor skal du shredde første gang den kommende vinter? Jeg har faktisk tyvstartet lidt. Har været i Aarhus Snowpark. Ellers er det Kitzstein der må lægge gletsjer til. Hvad...

af Jens Peter Frederiksen

8 år siden


Denne uge har vi fået æren af at skyde 5 stærke ud til Morten Agersnap der er pioner i det danske skimiljø. Morten er til dagligt udviklingskonsulent i Danmarks Skiforbund og har mange uger på ski i løbet året. Byd velkommen til Silkeborgs helt egen skidarling!

Hvor skal du shredde første gang den kommende vinter?
Jeg har faktisk tyvstartet lidt. Har været i Aarhus Snowpark. Ellers er det Kitzstein der må lægge gletsjer til.

Hvad er hot og hvad er not, den kommende vinter?
Hot. Techbindinger er det nye sort… tror jeg. Det skal i hvert fald prøves.
Not. Plysinderstøvler til damer og tøsedrenge. Man skal da kunne mærke man har skistøvler på. Derudover er teddybjørnen ved at uddø.

Anne Kyster

Foto: Nikolaj Jungersen

Thomas Jensen

Foto: Anne Kyster

Hvem skal man holde øje med den kommende vinter?
Jeg synes OL-sæsonen viste at vi har nogle dygtige riders i dk. Satsningen frem mod 18 er gået i gang og jeg tror vi vil se nogle af de “unge” begynde at røre på sig. Thomas Trads er fanme go. Og jeg har lige set noget film af Jannick Fjeldsøes pukkeltræning fra Zermatt. Uhadada.

Hvilke ture har du i ærmet den kommende sæson?
Som pioner og skribent, går jeg altid lidt stille med dørene, men jeg har både Japan og Canada på programmet. Begge steder bliver noget roadtripping, hvor sneforholdene får lidt at sige. Begge ture bliver i fremragende selskab. Japan med min søn Asbjørn og Canada med Martin Schøber. Derudover bliver der nok nogle mindre ture til Alperne og Norge.

Nikolaj Jungersen

Foto: Thomas Jensen

Du er en mand der uden tvivl har oplevet meget, hvad har været din fedeste tur?
Den er svær. Jeg har efterhånden været mere end 125 steder, så een tur som slår alt er ikke så nemt. Men der er to som har været meget specielle. Dels var turen for to år siden til Yellowstone meget speciel (du kan se video fra turen herunder). Af sikkerhedsmæssige årsager, blev skiløbet lidt forsigtigt, så man fik ikke kørt de vildeste linjer. Til gengæld var naturoplevelsen i en klasse for sig.
Det vildeste jeg har prøvet var første gang i Japan. Vi var i Myoko og Seki Onsen og i løbet af fire dage kom der seks meter sne., Det var sindsygt og vi kørte i pudder til brystet.

FjordNorge_troelsiversencom-2_1
Foto: www.troelsiversen.com

FjordNorge_troelsiversencom_
Foto: www.troelsiversen.com

Nicolai Højgaard,

Foto: Nikolaj Højgaard

GENSE DE ANDRE 5 STÆRKE ARTIKLER