arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

ski

5 stærke til Johan Duus


  Hvor går det ned i den kommende sæson? Hvem skal man holde øje med? Hvad er hot og not på bjerget? Alt det og meget mere får du bud på fra sne-elskende danskere de følgende mandage her på Riders.dk  Fjerde snebold i kanonen går ud til Johan Duus Terkelsen. Tidligere overall danmarksmester ved DM i Freestyle, og nok personen med det fedeste instagramnavn på scenen. På trods at have låst sig fast til studielivets...

af Alexander Vissing

8 år siden


 

Hvor går det ned i den kommende sæson? Hvem skal man holde øje med? Hvad er hot og not på bjerget? Alt det og meget mere får du bud på fra sne-elskende danskere de følgende mandage her på Riders.dk 

Fjerde snebold i kanonen går ud til Johan Duus Terkelsen. Tidligere overall danmarksmester ved DM i Freestyle, og nok personen med det fedeste instagramnavn på scenen. På trods at have låst sig fast til studielivets lænker, ved Johan om noget hvad der spiller, så vi greb ham til en 5 stærke under åbningen af Aarhus Snow Park.

 

1. Hvor skal man shredde den kommende vinter?

Hvor skal man ikke shredde? Det lærte jeg af den danske hjemløse med hjem Frederik Skriver! De uger jeg selv får på ski i år bliver højst sandsynligt i det danskejet skisportssted Ringkollen og forhåbentligt også i de franske alper i vinterferien og påsken!

 

1420017_10152634997582909_1142657403_nSignatur tailgrab fra Johan i Hintertux… // Foto: Playground Snow


2. Hvad er hot og hvad er not, den kommende vinter?

Hot at køre med poles.
Not at køre med poles.


3. Hvem skal man holde øje med den kommende vinter?

Thomas Trads er klart en af dem man skal holde øje med gennem vinteren, han er faktisk slet ikke til at undgå! Nu når han både har bil, website, fanpage, snapchat fortællinger, blog og videoblog har man faktisk ikke et valg.
Rasmus DJ kommer eftersigende også til at være uundgåelig, da rygterne går på et collab mellem DJ og selveste Thomas Urskov.
Ellers kan man godt holde et åbent øje til mig, da jeg skal gennem nogle spændende eksamener i vinterhalvåret!


4. Hvilke tricks har du i ærmet den kommende sæson?

Jeg tror desværre ikke jeg kommer til at ryste nogle nye trick ud af ærmerne gennem sæsonen.. Så det bliver de samme tricks i har set fra mig de sidste 5 år, switch rotationer og backflips. Men som en ny ting vil jeg begynde at lave de samme tricks, bare ude i offpisten!

 

REMAKE_IMG_1720Under årets DM i Jib blev det til en andenplads… // Foto: Alexander Vissing


5. Rygtet lyder at du skifter instagramnavn fra det legendariske johnkuz – passer det?

Rygtet er desværre tomt. Efter langhårede forhandlinger med Instagram brugeren JohnCruise faldt det desværre ikke i min favør, og jeg måtte sidde tilbage med mit gode gamle @Johnkuz – som bestemt ikke har mistet sin legendariske karisma..


Og så lige et ekstra bonusspørgsmål. Du har lige været til åbningen af Aarhus Snow Park – er det hot eller not?

Åbningen af Aarhus Snow Park var hot, bedste skiløb i DK til dato! Jeg har faktisk været så flink at lave et lille mixtape af mine GoPro-hjelm skud, kun til ære for Riders.dk! Det er friskt, funky og fucking kort!

 

 

 

GENSE DE ANDRE 5 STÆRKE ARTIKLER