arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

puls

Vind en trådløs højttaler fra Sony


Lad musikken spille! Her kan du deltage i konkurrencen om en trådløs højtaler fra Sony, som er perfekt til skituren! Sony SRS-BTS50 højtaleren er perfekt til udendørs brug og passer lige ned i tasken når du er på tur. Det er en let, bærbar trådløs højttaler med Bluetooth®, NFC-tilslutning og enestående surroundlyd, som du kan tage med alle vegne. Den skal blot tilsluttes en smartphone eller tablet, så kan du høre musik hvor som helst....

af Redaktionen

9 år siden


Lad musikken spille! Her kan du deltage i konkurrencen om en trådløs højtaler fra Sony, som er perfekt til skituren!

Sony SRS-BTS50 højtaleren er perfekt til udendørs brug og passer lige ned i tasken når du er på tur. Det er en let, bærbar trådløs højttaler med Bluetooth®, NFC-tilslutning og enestående surroundlyd, som du kan tage med alle vegne. 9b0460112b2d738feefa7f075530978dDen skal blot tilsluttes en smartphone eller tablet, så kan du høre musik hvor som helst.

Der udloddes i alt 1 højtaler til en værdi af 1199 kr.

For at deltage i konkurrencen, skal du svare på nedenstående spørgsmål senest den 19/11-2013 og udfylde dine kontaktoplysningerne.

Det er kun muligt at deltage i konkurrencen 1 gang pr. person, og præmien kan ikke byttes til andet. Vinderne bliver udtrukket den 20/11-2013 og får direkte besked.

Konkurrencen er afviklet, og vinderen vil få direkte besked.