arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

puls

Surffilm fra Lakor: The Edge of Denmark


Victor David Rosario er født og opvokset i Caribiens varme, men alligevel er han nu bosat i Thy området. Victor er en dedikeret surfer, og nogen vil mene, at det virker ulogisk at vælge kulde og tykke våddragter, frem for varme og boardshorts. Hvis alle tænkte på den måde, ville der måske ikke bo særligt mange mennesker i Skandinavien. Naturen er heldigvis så smart indrettet, at selvom Danmark ikke har solskin, varme og palmetræer, kan...

af Teit

8 år siden


Victor David Rosario er født og opvokset i Caribiens varme, men alligevel er han nu bosat i Thy området. Victor er en dedikeret surfer, og nogen vil mene, at det virker ulogisk at vælge kulde og tykke våddragter, frem for varme og boardshorts.

Hvis alle tænkte på den måde, ville der måske ikke bo særligt mange mennesker i Skandinavien. Naturen er heldigvis så smart indrettet, at selvom Danmark ikke har solskin, varme og palmetræer, kan vi stadig tiltrække mennesker fra hele verden pga. vores bølger og lyshårede piger. En simpel, men effektiv teknik. Den virkede også på Victor, som nu har to børn med sin kæreste Anna og derfor sidder trygt og sikkert i tøffelsaksen i et lille hus uden for Hurup.

Måske ser græsset bare altid grønnere ud på den anden side. I hvert fald er Victor meget begejstret for den hårde og smukke natur ved Vestkysten og de surf-muligheder de danske bølger byder på. I denne video af LAKOR Soulwear vises kontrasten mellem Victors rødder og den smukke danske vestkyst. Videoen blev vist på Nord Nordwest surffilm festivalen i Hamborg d. 5. April hvor den fik tredje plads i kategorien “Homegrown shorties”.

Tekst: Jesper Unna