arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

puls

Surf’s up i Klitmøller


Cold Hawaii leverede endnu en gang bølger og surf af høj kvalitet, da der blev afholdt stor surf camp i weekend. 28 unge mennesker fra hele landet, nybegyndere som øvet, var samlet for at prøve kræfter med de nordjyske bølger.   Ebbe Kjær Skau er en hyppig gæst i Danmarks ubestridte surfmekka, i år havde han arrangeret en camp, hvor alle interesserede var velkomne. Han var meget tilfreds med udfaldet: ”Det var vildt fedt at se, at det...

Cold Hawaii leverede endnu en gang bølger og surf af høj kvalitet, da der blev afholdt stor surf camp i weekend. 28 unge mennesker fra hele landet, nybegyndere som øvet, var samlet for at prøve kræfter med de nordjyske bølger.

 

Ebbe Kjær Skau er en hyppig gæst i Danmarks ubestridte surfmekka, i år havde han arrangeret en camp, hvor alle interesserede var velkomne. Han var meget tilfreds med udfaldet: ”Det var vildt fedt at se, at det kan lade sig gøre at samle så mange mennesker om en så lille og relativt ukendt sport i DK,lyder det fra Ebbe.

 

Revet

 

Selvom niveauet på campen var meget forskelligt, var stemningen høj, og alle virkede tilfredse med turen.

”Det var utroligt, at alle 28 stod op på boardet første dag og lige så utroligt, at det kunne lade sig gøre at inkludere alle deltagere i arrangementet, så alle følte et medansvar for at campen skulle blive en succes,” slår Ebbe fast og fortsætter: ”Mange af de gode oplevelser kom også fra initiativer fra deltagerne og deres lyst til at deltage.”

 

Deltagerne boede og spiste sammen hele weekend. 12 personer havde valgt at få undervisning hos Cold Hawaii Surfcamp, som stillede udstyr og erfarne (flotte) instruktører til rådighed. De andre deltagere surfede enten i nærheden af undervisningen eller tog ud til større bølger, men om eftermiddagen mødtes alle om ølbowling og hygge.

 

Hygge

 

Ida Marie Franck satte i weekenden sine fødder i den lille fiskerby for første gang, hun havde forinden kun surfet en enkelt gang. Men på trods af det lille kendskab til sporten fik hun et stort udbytte af turen. ”At være med for første gang var intet problem, ej heller at være hunkøn. Der var plads til alle og alle niveauer. I husene var stemningen generelt helt i top, og alle deltog i det fælles projekt, der hed ’surf, hygge, slap af, smil og SURF’,” slår Ida fast og pointerer, at hun er klar på endnu en camp.

 

Våddragter

 

”Rigtig søde og gode instruktører, som hjalp en i gang, hvis man havde lidt svært ved selv at fange bølgen. De var gode til at holde øje med, hvad man kunne og forbedre og give effektive tips. Jeg synes Ebbe skal arrangere flere camps,” lyder det fra Ida.

 

Ifølge Ebbe kommer der snart flere camps af samme standard, følg med her på Riders.dk for kommende ture.

 

Gruppebillede