Riders.dk anmelder Cold Hawaii øl

Hos Riders.dk bifalder vi alt, der hylder surfkulturen herhjemme. Derfor var vi forbi Bremen Teater for at smage de nye Cold Hawaii øl. Læs vores anmeldelse her.

Når man knapper en cold hawaii øl op, kan man nærmest høre bølgerne rulle ind over stranden i Klitmøller. Og når de første dråber rammer tungen, er det som at smage på den barske vind i sivene. Folkene bag Riders.dk blev sendt direkte til Vestkysten, da vi sidste uge smagte den nye Cold Hawaii øl.

Den smager af Vesterhaw,” slår Marie Marie Raunkjær Christensen hurtigt fast, da hun smager Cold Hawaii øllen.

 

REMAKE_DSC_6382

 

Den nye øl er lavet i samarbejde mellem Thisted Bryghus og Friends of Cold Hawaii med Simon Kvamm som protekter. Den bliver brygget med de råvarer, der vokser lokalt på den vindblæste kyststrækning i Vestjylland med de eftertragtede surfspots. Det har givet øllen en karakteristisk smag.

 

Med så meget malt kan jeg forestille mig, at den er rar at skylle ned efter at have slugt en halv liter saltvand,” lyder det fra Jens Peter Frederiksen, mens han drikker videre og fortsætter: ”En slurk, og man føler, man har surfet hele dagen. Jeg synes faktisk, den er pisse god.”

 

Det bakker Maya Casier op om: ”Den er let at drikke, selvom det er en stærk øl. Og så har den en sød eftersmag. Det er en øl man skal nyde ikke hamre.”

 

REMAKE_DSC_6387

 

Bag på øllen er der et lille mærke med ordene: Smagen af de bedste bølger på kanten af kongeriget.

 

Men for Trine Dalbjerg Jørgensen sender øllene hende ikke kun til de danske bølger: ”Man får lyst til at tage på surfferie på Hawaii,” pointerer hun, mens hun smager på de omtalte dråber.

 

En slurk af Vesterhavet midt i København
Selvom Riders.dk hovedsageligt holder til ved brostenene i København, blev vi for en aften henført til de bløde klitter ved Vesterhavet. I København kan man nyde en kold Cold Hawaii øl på Bremen Teater, hvor Simon Kvamm er tidligere formand og nu medejer.

 

SURFins

 

Mens Alexander Vissing kunne læne sig tilbage i Bremens bløde sæder var dommen af øllen klar: ”Den smager af den kultur, vi aldrig fik til København.”

 

For Riders.dk blev den nye Cold Hawaii øl starten på en fremragende aften, og vi kan kun forestille os, at der kommer mange flere aftner af den slags.

 

Tilbage til blog