arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

puls

Oakley rolling O-LAB i København


  Oakleys rullende O-LAB gjorde tirsdag et stop i København på dens tur gennem Europa. Trucken er en totalt ombygget lastbil, der er indrettet med diverse maskiner.  Den ser virkelig ond ud med et råt look og dystre farver. Indenfor gemmer sig tre maskiner, der demonstrere holdbarheden og ydeevnen ved Oakleys produkter.   Oakley går meget op i, at deres briller ikke blot er et accessorie, men et produkt der hjælper dig til at yde bedre og...

af Redaktionen

9 år siden


 

Oakleys rullende O-LAB gjorde tirsdag et stop i København på dens tur gennem Europa. Trucken er en totalt ombygget lastbil, der er indrettet med diverse maskiner.  Den ser virkelig ond ud med et råt look og dystre farver. Indenfor gemmer sig tre maskiner, der demonstrere holdbarheden og ydeevnen ved Oakleys produkter.

 

Oakley går meget op i, at deres briller ikke blot er et accessorie, men et produkt der hjælper dig til at yde bedre og give beskyttelse. Når du dyrker sport er det vigtigt, at du performer 100%. De fokuser på, at dine øjne ikke bliver forstyrret af refleksioner fra glasset, og at du ikke bruger unødige kræfter på, at øjnene skal fokusere. Oakley er noget helt specielt og deres teknologi er inspirerende.

 

 

En af maskinerne demonstrere, hvad der sker med dine briller når en lille metalkugle rammer linsen med 164 km/t.  Det lyder måske ikke som noget du oplever til hverdag, men metalkugle være en lille sten på vejen når du f.eks. cykler eller et stykke is når du står på ski.

 

 

Oakleys brillelinser er lavet af plastik, der ligger lag på lag, som giver en minimal chance for, at de går i stykker. Det bliver demonstreret med en 0,5 kg tung metalsyl, der tabes fra 1,30 meters højde. Brillerne går i stykker, men metalsylen kommer ikke direkte ind til øjet, og dine øjne skades ikke. Dette undgås ved, at Oakleys linser ikke kan splintre, men i stedet trækkes sammen.

 

 

Besøget i Oakelys O-lab gav et godt indblik i teknologien bag deres produkter.

 

Kom med ind i trucken  – tjek denne video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UUoV-NqruDc[/youtube]

 

Tekst//Jens Peter Frederiksen, Riders.dk