arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

puls

Nyt skate-mekka føjet til danmarkskortet


Skateparken ligger i Haderslev og har fået navnet StreetDome. Der holdes Grand Opening weekend d. 10.-12- oktober. StreetDome Haderslev er Danmarks nye store skatepark. Med et samlet kreativt areal på 6500 m2 hvor skateparken udgør de 4500 m2, har den samme størrelse som fælledparken. Indeholdende et stort udvalg af streetspots, plazaer, et stort flow/bowl-system samt tre indendørs bowls, skulle der være mulighed for lidt af hvert. Alle sektionerne har flydende overgange, hvilket giver endeløse muligheder...

Skateparken ligger i Haderslev og har fået navnet StreetDome. Der holdes Grand Opening weekend d. 10.-12- oktober.

StreetDome Haderslev er Danmarks nye store skatepark. Med et samlet kreativt areal på 6500 m2 hvor skateparken udgør de 4500 m2, har den samme størrelse som fælledparken. Indeholdende et stort udvalg af streetspots, plazaer, et stort flow/bowl-system samt tre indendørs bowls, skulle der være mulighed for lidt af hvert. Alle sektionerne har flydende overgange, hvilket giver endeløse muligheder for kombinationer af lines.

StreetDome, som har været undervejs i otte år, er altså af en vis størrelse. Der er tale om en skate-legeplads i dimensioner matchende de største i Skandinavien. Derfor er det med stor glæde at StreetDome endelig kan invitere til åbningsweekend på de nye arealer. Der er lagt op til nogle festlige og begivenhedsrige dage med koncerter, skate sessions samt demoer. Både på skateboard, rollerblades og bmx er der inviteret internationale og danske navne af kaliber.

StreetDome stod færdig 5. september, og har været åben siden. Betonparken er altså kørt godt til op til den store åbning. (Foto: glifberglykke.com)
StreetDome stod færdig 5. september, og har været åben siden. Betonparken er altså kørt godt til op til den store åbning. (grafik: glifberglykke.com)

Blandt andet har man i samarbejde med Red Bull fået bmx-stjernen Kriss Kyle til at lægge vejen forbi. Red Bull-atleten er blandt verdens bedste i sin kategori, og vil sammen med resten af det professionelle line up sikre et brag af et show.

Også Oakleys skateteam inklusiv danske Rune Glifberg vil være til stede. Rune Glifberg har siden starten været en del af design teamet på projekt StreetDome.

 

De tre bowls er inde i selve bygningen, og er derfor sikret mod regn. (grafik: glifberglykke.com)
De tre bowls er inde i selve bygningen, og er derfor sikret mod regn. (grafik: glifberglykke.com)

 

Kriss Kyle kommer og giver et show i verdensklasse. (foto: Red Bull)
Kriss Kyle kommer og giver et show i verdensklasse. (foto: Red Bull)

 

For mere information om den nyligt åbnede park, besøg www.streetdome.dk/

Facebook event: StreetDome – Grand Opening Event