arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

puls

Ny REDefined serie fra Douchebags


For knap en måned siden lancerede det norske taskemærke Douchebags serien Friends and Family, som er en limited edition serie. Men allerede i dag skyder de igen nye tasker afsted. Denne gang hedder serien REDefinied og består af 11 modeller – alt fra de velkendte Hugger’s og Big Bastard’s til de mere små og simple bagagetags, Expeditionist.     REDefined U11 – Limited Edition Taskerne er lavet i det samme simple design, som vi har...

af Marie Tvarnø

5 år siden


For knap en måned siden lancerede det norske taskemærke Douchebags serien Friends and Family, som er en limited edition serie. Men allerede i dag skyder de igen nye tasker afsted.

Denne gang hedder serien REDefinied og består af 11 modeller – alt fra de velkendte Hugger’s og Big Bastard’s til de mere små og simple bagagetags, Expeditionist.

 

 

REDefined U11 – Limited Edition

Taskerne er lavet i det samme simple design, som vi har set med Friends and Family serien, men taskerne er denne gang i sort PU-læder med simple røde detaljer på. Det enkle design er noget de fleste kan lide, og når det oven i købet er sort, passer det til alle de andre tasker fra Douchebags, som vi rejser med.

 

 

Udover det enkle design kan man på taskerne også finde koordinaterne på Stadt i Norge, som var stedet hvor skiløberen Jon Olsson og produktingenøren Truls Brataas første gang mødte hinanden i 2009. De to er grundlæggerne bag de lækre rejsetasker og alt tilbehøret, og de har selvfølgelig sørget for, at taskerne passer til Jon Olssons velkendte Audi RS6.

Serien kommer kun i et yderst begrænset antal, så hvis I skal sikre jer en af de nyeste tasker, skal I være hurtigt ude.

Taskerne kan blandt andet købes hos Packyard og Blacksnow.dk.