arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

puls

Mindre sport og mere fashion i ny Douchebags serie


Douchebags er atter på banen med en ny limited edition. Denne gang med Jon Olssons kone, Janni Delér, som designer bag de 9 tasker i kollektionen. Douchebags X Janni kollektionen er det nyeste skud fra Douchebags og designet af en person, der har stærk tilknytning til Douchebags brandet. Det er nemlig den svenske fashionblogger Janni Delér, med 1,3 millioner følgere samt kone til en af Douchebags’ grundlæggere Jon Olsson, der har været ansvarlig for udseende...

af Redaktionen

4 år siden


Douchebags er atter på banen med en ny limited edition. Denne gang med Jon Olssons kone, Janni Delér, som designer bag de 9 tasker i kollektionen.

Douchebags X Janni kollektionen er det nyeste skud fra Douchebags og designet af en person, der har stærk tilknytning til Douchebags brandet. Det er nemlig den svenske fashionblogger Janni Delér, med 1,3 millioner følgere samt kone til en af Douchebags’ grundlæggere Jon Olsson, der har været ansvarlig for udseende og udtryk på denne helt særlige kollektion.

 

 

Mindre sport mere fashion

For Janni, der praktisk talt lever i en taske, har det været en drøm at kunne designe sin helt egen taskekollektion. Med Douchebags X Janni kollektionen har Janni flyttet fokus en anelse væk fra det klassiske sporty og drengede Douchebags-udtryk og lavet en ny kollektion bestående af 9 produkter, der virker lige så godt til piger som til fyre. Den ferske farve, sammen med kobberdetaljerne, fungerer til enhver stil, dreng eller pige, og ser virkelig frisk og godt ud.

 

 

The Petit – Ny model i Douchebags universet

Med den nye Douchebags X Janni kollektion kommer også en helt ny taske, nemlig Douchebags The Petit. Det er lille rygsæk med fine detaljer som bl.a. en aftagelig kæde. The Petit har den perfekte størrelse til en dag i byen og man kan nemt få plads til sit kamera, tegnebog, pas og en skjorte eller hvad man har brug for at tage med.

Taskerne er traditionen tro en limited edition og kan blandt andet købes i et begrænset oplæg hos Packyard og Blacksnow.dk.